La Ţară

Primarul din Tetoiu îşi vede visul cu ochii

Ample proiecte de infrastructură reluate după un deceniu şi jumătate de la iniţierea lor

Lucian Antonie, alesul din comuna vâlceană Tetoiu, poate răsufla în sfârşit uşurat. Fondurile alocate de Ministerul Dezvoltării, prin ordonanţa 577, îi permit să ducă la capăt câteva proiecte mai vechi, uitate prin diverse sertare ministeriale de mai bine de 15 ani. Printre acestea se numără asfaltarea drumurilor judeţene care străbat comuna, alimentarea cu apă a localităţii, dar şi alte investiţii de amploare.

„Erau prinse în programele din finanţare din 1997-1998, în perioada în care am obţinut primul mandat. Din păcate, returnarea împrumuturilor externe efectuate de guvernele din acea perioadă au pus capăt visului meu de atunci de a asigura o infrastructură modernă în comună”, a declarat primarul Antonie.

Săptămâna şi licitaţia

De la începutul acestei luni, edilii din Tetoiu sunt în agitaţie maximă, mai multe licitaţii electronice urmând să se desfăşoare în perioada imediat următoare. „Avem licitaţie pentru străzile Neagota, Arinilor şi Bivolărie în primă fază. Este vorba de peste patru kilometri de drum care vor fi reabilitaţi. Apoi va urma licitaţia pentru alimentarea cu apă în satele Tetoiu, Bănoiu, Budele, Măneasa, Nenciuleşti, Popeşti şi Ţepeşti. La o săptămână după va fi organizată licitaţia pentru sistemul de canalizare şi tratare a apelor uzate. Practic, avem săptămâna şi licitaţia pe SEAP”, a precizat primarul Lucian Antonie. Valoarea investiţiilor ce urmează a se derula în acest an în comuna condusă de primarul Antonie depăşeste 9 milioane lei.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...