Politică

Ilie Dodocioiu deţine soluţii reale pentru Malu Mare

Întâlnire în satul de reşedinţă cu 500 de susţinători

Ilie Dodocioiu, candidatul Partidului Naţional Liberal pentru funcţia de primar al comunei Malu Mare s-a întâlnit, la sfârşitul săptămânii trecute, cu alegătorii din satul Malu Mare. Chair dacă nu a primit aprobarea de a desfăşura întâlnirea în Căminul Cultural, din motive lesne de înţeles, candidatul PNL a avut totuşi ocazia de a asculta păsurile şi nemulţumirile oamenilor, din ce în ce mai dornici de o schimbare.
Aproximativ 500 de persoane au venit duminică, lângă Căminul Cultural din Malu Mare, pentru a îl asculta pe candidatul pentru primărie Ilie Dodocioiu. Chiar dacă autorităţile locale nu au binevoit să închirieze sala Căminului, demonstrând, pe lângă laşitate, şi lipsă de respect faţă de 500 de semeni ai lor, care, mai mult decât opţiunea politică, sunt cetăţeni ai comunei, întâlnirea s-a desfăşurat în cele mai bune condiţii.
“Vă cunosc pe mulţi dintre dumneavoastră. Vă cunosc problemele. Chiar dacă locuiţi la doar o aruncătură de băţ de Craiova, condiţiile nu sunt deloc de comună aflată într-o zonă metropolitană. A venit timpul şi este datoria mea să încerc să fiu de folos comunităţii prin ceea ce am învăţat şi realizat în viaţă. De aceea, cu dragă inimă şi încredere vă chem să construim o echipă capabilă şi pregătită pentru gestionarea judicioasă a banului public printr-o transparenţă totală în utilizarea acestuia, aproape de oameni şi de problemele lor”, le-a spus Ilie Dodocioiu celor prezenţi.
Candidatul liberal le-a spus oamenilor din Malu Mare că are pe lista de lucru o serie de investiţii rămase nerealizate până acum: – asfaltarea şi modernizarea drumurilor publice, reabilitarea şi continuarea construirii de trotuare pentru pietoni în toată comuna prin atragerea de fonduri europene; - asigurarea fără exceptie şi modernizarea sistemului de alimentare cu apa în scopul asigurarii parametrilor cantitativi dar şi calitativi; extinderea acesteia în zona Selgros; – dezvoltarea şi promovarea investitiilor locale prin atragerea de investitori şi/sau noi investitii strict necesare comunitatii, prin oferirea de facilitati precum scutiri sau reduceri de taxe şi impozite, în temeiul legii, pentru crearea de noi locuri de muncă şi pentru dezvoltarea unor activităti cu specific productiv; – crearea de locuri de muncă pentru localnici în procesul investiţional ce se va derula prin promovarea unor programe cu finanţare europeană în special în domeniul agricol; – modernizarea spaţiilor de învăţământ şi a grădiniţelor, pentru crearea unor condiţii cât mai bune pentru învăţătura (asigurarea încălzirii cu centrale, introducerea apei în toate unităţile şcolare); atragerea de fonduri europene pentru montarea de panouri fotovoltaice la unităţile de învăţământ, în scopul eliminării cheltuielilor cu energia electrică; – rezolvarea urgentă a străzilor/locuinţelor neelectrificate în zona Selgros dar şi modernizarea sistemului de iluminat public în alte zone în care acesta este necorespunzător; – asigurarea unui sistem eficient de colectare a resturilor menajere din toate gospodariile şi instituţiile din comună.
Oamenii i-au spus candidatului PNL multe dintre probleme: punerea în posesie după bunul plac sau, mai mult, nepunerea în posesie a anumitor persoane(aspect destul de grav şi aflat la incidenţa cu penalul), lipsa canalizării, starea deplorabilă a drumurilor dintr-o comună metropolitan, lipsa apei potabile dar şi calitatea îndoielnică a acesteia.
La întâlnirea cu electoratul din Malu Mare au participat şi reprezentanţi ai Biroului Judeţean al PNL Dolj: deputatul Mihai Voicu, senatorul Mario Ovidiu Oprea,l deputatul Ionuţ Stroe, fostul prefect Silviu Dumitru.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...