Eveniment

Carnagiu în Mehedinţi, cu primarul la volan

Una din cele cinci victime ale coliziunii produse de alesul din Gogoşu este un copil de patru ani

Copilul de patru ani rănit în accidentul din judeţul Mehedinţi, în care a fost implicat primarul comunei Gogoşu, Jean Rogoveanu, este în stare gravă, având fracturi la un picior şi la bazin, şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin. Potrivit medicului Cosmin Gaşpar de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Mehedinţi, băiatul de patru ani din autoturismul Dacia are o fractură de femur stâng şi o fractură de bazin, el fiind transportat la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale. Primarul din comuna mehedinţeană Gogoşu, Jean Rogoveanu, a fost implicat, duminică după-amiază, într-un accident rutier produs pe DN 56, între Calafat şi Drobeta Turnu Severin, patru persoane şi edilul fiind transportaţi la spital.

Toate victimele primarului, internate în spital

"Din primele informaţii, autoturismul de teren a intrat pe contrasens şi a lovit maşina care circula regulamentar, un autoturism Dacia.", subinspector, Cătălin Vulcănescu

Medicul de pe ambulanţă a precizat că, în momentul accidentului, copilul era ţinut în braţe de bunica sa, în vârstă de 42 de ani, care a suferit o fractură la gleznă, fiind în afara oricărui pericol. În Dacie se mai afla o femeie de 31 de ani, care are un traumatism cranian, dar şi traumatisme la coloana cervicală, la torace, la umăr şi la claviculă. La spital a ajuns şi şoferul Daciei, un bărbat de 54 de ani, care are un tramatism cranian, el fiind scos dintre fiarele contorsionate ale maşinii de un echipaj de descarcerare de la ISU Mehedinţi. De asemenea, primarul din Gogoşu, în vârstă de 46 de ani, este în afara oricărui pericol, având un traumatism cranian. Potrivit poliţiştilor, primarul se afla la volanul autoturismului personal Toyota Navara, el fiind testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul ieşind negativ. „Din primele informaţii, autoturismul de teren a intrat pe contrasens şi a lovit maşina care circula regulamentar, un autoturism Dacia”, a spus subinspector Cătălin Vulcănescu de la Poliţia Rutieră Mehedinţi. La sfârşitul lunii februarie, procurorii au început urmărirea penală împotriva primarului din comuna mehedinţeană Gogoşu, Jean Rogoveanu, şi a altor şapte persoane, sub acuzaţiile de evaziune fiscală şi spălare de bani, în urma mai multor percheziţii făcute în Mehedinţi, Timiş, Gorj şi Hunedoara, într-un dosar de evaziune fiscală.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...