Eveniment

Beizadea de Craiova, reţinută de poliţişti pentru accident mortal

Nepotul omului de afaceri Iulian Siclitaru este acuzat de producerea unui accident mortal pe o trecere de pietoni

Principalul suspect în cazul accidentării mortale a doi tineri din Craiova în timp ce traversau pe o trecere de pietoni din municipiu, a fost prins de poliţişti şi dus la audieri, fiind vorba despre nepotul unui om de afaceri craiovean. Tânărul, în vârstă de 24 de ani, nepotul omului de afaceri craiovean Iulian Siclitaru, a fost prins de poliţişti duminică, în jurul orei 21.30, fiind dus la audieri. El este suspectat că se afla la volanul maşinii care i-a accidentat mortal pe cei doi tineri, pe o trecere de pietoni din Craiova. În momentul în care a fost prins de oamenii legii, tânărul nu a negat, dar nici nu a confirmat prezenţa sa la volanul autoturismului Mercedes.

Spulberaţi de bolid

Doi tineri de 20 şi 21 de ani au murit, duminică dimineaţă, după ce au fost loviţi de o maşină pe o trecere de pietoni din Craiova, iar şoferul a fugit de la locul faptei. Unul dintre tinerii decedaţi fusese dansator profesionist şi solist într-o trupă de hip-hop. Accidentul a avut loc duminică, în jurul orei 5.00, în timp ce cei doi tineri traversau strada pe trecerea de pietoni de lângă un club. O a treia victimă, un tânăr de 23 de ani, a ajuns la spital cu răni uşoare. „Cred că a fost băut. A avut viteză mare. Noi eram în discotecă, iar când am auzit ce s-a întâmplat am ieşit imediat afară. Cei doi tineri au fost pur şi simplu spulberaţi. Sunt în stare de şoc. Închisoare pe viaţă, asta merită cel care i-a omorât”, a spus un martor al accidentului. După producerea accidentului, şoferul autoturismului a fugit de la faţa locului, fiind căutat de oamenii legii.

În maşina unchiului

Poliţiştii au stabilit că autoturismul aparţine omului de afaceri Iulian Siclitaru din Craiova şi era folosit frecvent de un nepot de-al bărbatului. „A fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi fugă de la locul accidentului. Doi tineri au decedat, iar altul a ajuns la spital. Şoferul vinovat de producerea accidentului a fugit şi a abandonat maşina la 200 de metri de locul faptei”, a declarat Amelia Căprărin, purtătorul de cuvânt de la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...