Actualitate

Clinica de analize Gral va deservi întreaga Oltenie

Grupul de firme condus de Robert şi Georgeta Şerban va inaugura în acest an la Râmnicu Vâlcea un centru axat pe analize de laborator

În cursul acestui an, Gral Medical, grup de firme deţinut de Robert şi Georgeta Şerban, va inaugura la Râmnicu Vâlcea un centru axat pe analize de laborator menit să deservească întreaga regiune. Gral Medical operează o reţea formată din nouă clinici, din care cinci Oncofort, 11 laboratoare, două centre de Imagistică Medicală şi două centre de radiologie dentară, situate în Bucureşti, Ploieşti, Piteşti, Focşani, Sibiu şi Craiova. În 2012, compania a oferit servicii de diagnostic şi tratament oncologic pentru 2.700 de pacienţi, în creştere cu 25% faţă de anul anterior. Gral Medical face parte din grupul Gral, alături de Medical Center Gral. În 2012, aceste două companii au înregistrat venituri de 75 milioane lei, în creştere cu 17% faţă de anul precedent. „În 2013 am previzionat un buget de 88 milioane lei pornind de la creşterea încasărilor de tip retail cu 60%, datorate maturizării centrelor existente, implementării de servicii noi de diagnostic şi tratament şi generării de venituri pe segmentul spitalizării de lungă durată”, a mai spus directorul de dezvoltare a companiei, Robert Chiţan.

Proiect iniţiat anul trecut

Intenţia de a deschide o clinică modernă de analize a fost făcută publică de autorităţile locale şi judeţene încă de anul trecut. Confirmarea investiţiei pe care grupul o va inaugura în curând în Râmnicu Vâlcea a venit după ce compania a achiziţionat şi o clinică din Sibiu. „În scurt timp, vom deschide în Râmnicu Vâlcea un centru nou, axat pe analize medicale de laborator pentru toată regiunea. Vom putea oferi analize de anatomie patologică, în regim de urgenţă, cu obţinerea unui rezultat rapid de la trei până la cinci zile. Ne dorim să oferim aceleaşi servicii şi în alte zece oraşe importante”, a spus Chiţan. Recent, compania a cumpărat policlinica Sanostar din Sibiu, cu care colabora de mai mulţi ani. „Compania nu a făcut decât două achiziţii, de dimensiuni mici, în decursul celor şapte ani de activitate. În Sibiu activăm de la început şi am reuşit să dezvoltăm colaborări cu multe centre medicale, printre care şi această clinică, care îşi va păstra activitatea ca şi până acum”, a explicat Chiţan. El a precizat că Gral Medical nu are ca obiectiv pentru perioada următoare alte achiziţii, ci dezvoltarea de proiecte noi.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...