Sub Lupă

4.200 de ţigarete descoperite de poliţiştii severineni într-un autoturism

Poliţiştii Biroului Ordine Publică din cadul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin au desfăşurat, săptămâna trecută, o acţiune pe raza municipiului pentru prevenirea şi combaterea comerţului ilicit cu produse accizabile.

În urma activităţiilor întreprinse, în zona centrală a municipiului a fost identificat un autoturism înmatriculat în Bulgaria, şi care s-a stabilit că aparţine lui D. CORNEL, de 34 ani, din Drobeta Turnu Severin.

De la începutul anului 2013 poliţiştii severineni au ridicat în vederea confiscării o cantitate de aproape 65.000 ţigarete, în valoare de peste 27.900 lei, netimbrate sau timbrate necorespunzător, de diferite mărci.

La controlul autoturismului, în interiorul acestuia au fost descoperite 600 de ţigarete şi întrucât existau suspiciuni cu privire la existenţa unei cantităţi mai mari de produse accizabile autoturismul a fost ridicat şi indisponibilizat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi, unde, în urma unui control amănunţit sub bancheta spate a autoturismului, dar şi în portbagaj, s-a descoperit cantitatea totală de 4.200 ţigarete de diferite mărci, timbrate necorespunzător.

În cauză s-a luat măsura sancţionării contravenţionale a lui D. CORNEL, iar întreaga cantitate de ţigarete a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...