Sport

Fotbal, Liga a II-a, Damila

Debut perfect pentru Dani Iancu

Mijlocaşul stânga a marcat la doar câteva minute după ce intrase pe teren

La debutul cu Damila în eşalonul secund, mijlocaşul stânga al Damilei, Daniel Iancu (20 ani) a reuşit să înscrie, la doar câteva minute după ce fusese introdus pe teren de antrenorul Claudiu Niculescu. Deşi a jucat doar 10 minute, tânărul mijlocaş a lăsat o impresie foarte bună, dovedind că are multe calităţi. Cu doi ani în urmă, Iancu mai evoluase câteva minute în Liga a II-a pentru CSM, într-un joc la Oradea.
”Nu putea exista un debut mai frumos, eu am fost bucuros că am intrat, dar golul m-a făcut foarte fericit. Cred că este meritul lui Ad. Popa, el a făcut faza, cred că oricare marca dacă era în locul meu. Sunt bucuros că prin golul meu am ajutat şi eu echipa. Am sărbătorit prima mea reuşită în Liga a II-a cu colegii mei”, a spus Iancu.
În tur, mijlocaşul nu a apucat să joace niciun minut, fiind ţinut pe tuşă şi de o accidentare. ”Am avut răbdare, aştept de mult timp momentul aceasta, să intru şi să dau gol. Sper să o ţin în continuare tot aşa şi să am evoluţii cât mai bune, iar echipa să îşi îndeplinească visul, să promoveze”, a mai afirmat Iancu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...