Politică

Lia Olguţa Vasilescu, aleasă preşedinte al PSD Craiova

Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, a fost aleasă, sâmbătă, cu unanimitate de voturi, preşedinte al organizaţiei municipale PSD Craiova, ea declarând că scopul filialei este de a câştiga un scor electoral bun la alegerile din 2014.

Lia Olguţa Vasilescu a fost singurul candidat pentru funcţia de preşedinte al PSD Craiova, la Conferinţa de Alegeri a organizaţiei municipale, organizată la Casa de Cultură a Studenţilor. Ea a fost aleasă lider al PSD Craiova cu unanimitate de voturi.

La eveniment au participat mai mulţi minişti din Cabinetul Ponta, dar şi parlamentari şi lideri locali.

"Organizaţia noastră trebuie să fie pregătită pentru alegerile din 2014 având ca prim test alegerile europarlamentare", a precizat Lia Olguţa Vasilescu.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, şi-a arătat susţinerea pentru primarul Craiovei, afirmând că "este un lider de generaţie care poate reda speranţa" social-democraţilor.

"Este acel tip de politician care şi vorbeşte, dar şi face. Ea va demonstra că poate fi cel mai bun primar din câţi a avut Craiova în ultimii douăzeci de ani. Pentru aceste lucruri va avea susţinerea mea şi a colegilor mei din Guvern. Are o uşă deschisă la Victor Ponta", a declarat Valeriu Zgonea.


 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...