Sport

Fotbal, Liga a II-a, Damila-Maramureş 3-0

Alb-verzii fac încă un pas spre promovare

Damila s-a impus azi, la Drăgăşani, 3-0 cu FC Maramureş, într-un joc din etapa a 19-a a Seriei B2. Golurile vâlcenilor au fost marcate de Sergiu Negruţ (foto) în minutele 44 şi 82 şi de Daniel Iancu în minutul 88.

Alb-verzii au avut o evoluţie entuziasmantă, practicând un fotbal de calitate, care i-a adus deseori în situaţii de finalizare. Codin şi Melcea au fost coautori la ”dubla” reuşită de atacantul venit de la CFR Cluj. De remarcat că Iancu a înscris la debutul său în eşalonul secund, punctând la doar câteva minute după ce fusese introdus în teren, după o acţiune creată de Ad.Popa.

Astfel, echipa pregătită de Cl. Niculescu obţine cel de-al doilea succes consecutiv în campionat. Alb-verzii au revenit pe locul 3, fiind la patru puncte în spatele Coronei şi la şase puncte de Poli, dar timişorenii au şi un joc mai mult disputat. Damila a intrat serios în lupta pentru promovare, după ce primele două clasate, Poli şi Corona au avut un start slab de retur. Poli a obţinut prima victorie din retur, 3-0 la masa verde cu retrasa Unirea Alba Iulia, în timp ce Corona a pierdut acasă, cu UTA, scor 0-1 şi este în picaj. UTA şi Bihor nu par deocamdată în cărţi, având două jocuri mai mult disputate decât Damila.

Damila: Matache - Samson, Deaconescu, I. Stoica, Ed. Stoica - L. Iordache, Bărbulescu - Ad. Popa, Lircă(Melcea 65), Ad. Codin(B.Geantă 72) - Sg. Negruţ(Iancu 83). Antrenor: Claudiu Niculescu
FC Maramureş: Şteţca - Duruş, Chivoiu, Istrofor, Cornea - Fl. Achim, Krausz(Schuller 69), Negrea, Biţiş - Gego(Deac 57), Tănasă(Eni 87). Antrenor: Romulus Buia.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...