Sport

Handbal feminin, Liga Campionilor

Arbitri germani la Oltchim-Gyor

Nemţii Lars Geipel şi Markus Helbig vor fluiera pe 6 aprilie, la Bucureşti, prima manşă a semifinalei Ligii Campionilor dintre Oltchim şi Gyor. Cei doi formează cel mai bun cuplu de arbitri din handbalul german, arbitrând până acum la toate marile competiţii.
Geipel (38 de ani) este de profesie jurnalist, în timp ce colegul său, Helbig (42 ani), lucrează la o agenţie pentru ocuparea forţei de muncă. Cei doi nemţi sunt cunoscuţi ca imparţiali şi nu dau nici 5% gazdelor. Din acest punct de vedere, Oltchim ar putea fi avantajată după ce la ultimul joc din Liga Campionilor roş-albastrele au fost dezavantajate chiar la Rm. Vâlcea, în jocul cu Krim.
Lars Geipel şi Markus Helbig au mai arbitrat de trei ori Oltchimul. În 2007, în semifinala Cupei Cupelor, Vâlcea a învins-o la Budapesta pe Ferencvaros cu 32-22. În 2009, în grupele Ligii, Oltchim a pierdut chiar la Vâlcea, cu Podravka Koprivnica, 24-28, într-un meci în care rezultatul nu mai conta. Oltchim a mai fost condusă de nemţi chiar în acest sezon, la Ljubljana, cu Krim, unde a cedat cu 24-28.
În schimb, Gyor a fost arbitrată în cinci rânduri de către nemţi şi nu a pierdut niciodată!

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...