Actualitate

Handbal feminin, Liga Naţională, Craiova-Oltchim

Vâlcea, victorie la Craiova

Într-un joc restant din etapa a 17-a a Ligii Naţionale, campioana Oltchim s-a impus azi la Craiova, în faţa a 4 mii de spectatori, scor 25-20 (10-10) cu SCM. Jocul s-a disputat doar datorită bunăvoinţei gazdelor, care nu au vrut să profite de gafa conducerii Oltchimului, care a uitat că vizele medicale de pe carnetele jucătoarelor erau expirate.
Prima parte a fost echilibrată, contrar aşteptărilor. Oltchim a avut 6-3, dar Craiova a întors surprinzător rezultatul şi a preluat conducerea (10-8). Până la pauză, oaspetele au restabilit egalitatea, 10-10.
În partea a doua, Oltchim a început tare şi s-a desprins la 16-11, iar diferenţa de cinci lungimi a fost menţinută până la final, Craiova nereuşind să mai revină în joc. Oltchim se impune cu 25-20, are în continuare punctaj maxim în campionat şi este foarte aproape de un nou titlu de campioană. De la chimiste a lipsit Pineau, care a primit câteva zile de pauză după ce a resimţit dureri la genunchiul stâng.
”Sunt fericit pentru victorie, în prima repriză am început mai greu, dar sunt mulţumit de partea secundă. Ne aşteptam la un meci greu astăzi, sunt plăcut suprins de atmosfera de la Craiova. Mai avem destule de pus la punct pentru semifinala cu Gyor şi sperăm să recuperăm şi jucătoarele cu probleme”, a spus Vestergaard.


SCM CRAIOVA-OLTCHIM 20-25

SCM Craiova: Barbu (13 intervenţii), Munteanu, Vlăsceanu- Băbeanu 6 goluri (3 din 7m), Briscan 5, Ilie 2, Pătuleanu 2, Gogoriţă 2, Nicu 2, Florică 1 (din 7m), Mitran, Dincu
Antrenori: Bogdan Burcea, Grigore Albici

Oltchim:Ungureanu (5 intervenţii), Navarro (14 intervenţii)-Barbosa 7 goluri (2 din 7m), Brădeanu 5, Curea 4, Managarova 3, Bulatovic 3, Nechita 2, Meiroşu 1, Safta, Farcău, Manea. Antrenor: Jakob Vestergaard

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...