Sport

Fotbal, Liga a 2-a - FCM Tg. Mureş - CSM Râmnicu Vâlcea - 1-3

CSM scapă de griji

CSM Rm. Vâlcea a scăpat de emoţiile retrogradării după ce s-a impus vineri seara la Tg. Mureş, scor 3-1 cu FCM

CSM a ajuns la o serie pozitivă de şapte jocuri fără eşec, începută în tur, cu Laurenţiu Tudor pe bancă şi continuată în retur, de la sosirea lui Alex Pelici. Vâlcea a ajuns la cel de-al treilea succes consecutiv al CSM-ului în deplasare, după victoriile cu Corona şi Damila.

"Dedicăm victoria în special lui Vasile, Daouda şi Tomozei, sperăm ca ei să revină cât mai curând pe teren. Este o victorie pentru întreaga familie de la CSM care se încheagă acum, dar şi pentru suporteri, care sper să revină lângă echipă. Trebuie să ne vedem lungul nasului, să muncim în continuare, sper să o ţinem tot aşa.", Alex Pelici, antrenor CSM Râmnicu Vâlcea

FCM Tg. Mureş era favorită, se gândea încă la promovare şi startul jocului avea să confirme, mureşenii deschizând scorul în minutul 11 prin Punosevac, care a profitat de gafa lui Apostol. Vâlcenii nu au dezarmat şi în minutul 26, după un corner bătut de Neagoe, Apostol deviază cu capul pe spate pentru Szabo, care înscrie din 3 metri. Apoi, Tomozei se accidentează şi este schimbat, dar, din fericire, diagnosticul a fost de fisură nazală şi jucătorul va reveni la antrenamente şi va putea juca peste trei săptămâni, când este programat următorul joc al CSM-ului.
Revenind la partida de la Tg. Mureş, alb-albaştrii au avut şi şansă în minutul 51, când şutul lui Punosevac din lovitură liberă a lovit bara porţii lui Pascal. În minutul 54, Punosevac vrea să degajeze dar în loveşte pe Szabo, care a fost primul la minge, se dictează penalty, iar C. Stoica transformă, ducând scorul la 2-1. CSM a mai punctat încă o dată pe contraatac, în minutul 73, când NKongue a pasat haotic, dar Cruceru a fost mai rapid, i-a suflat mingea lui Stere şi a înscris pentru 3-1.
Startul bun de retur vine şi ca urmare a faptului că patronul Rufă a adus salariile la zi, dar a plătit şi prima pentru succesul cu Argeş. După mult timp, în Zăvoi este din nou stabilitate şi o atmosferă bună.
Timişoreanul Alex Pelici şi-a învins fosta echipă, cea care în vară l-a îndepărtat după perioada de pregătire. „Echipa a muncit foarte mult, sunt mândru de jucătorii mei, îmi sunt toţi foarte dragi. Am avut şi ceva şansă, dar jucătorii au dat totul pe teren şi atunci, chiar dacă mai greşeşti, nu ai cum să nu reuşeşti. Dedicăm victoria în special lui Vasile, Daouda şi Tomozei, sperăm ca ei să revină cât mai curând pe teren. Este o victorie pentru întreaga familie de la CSM care se încheagă acum, dar şi pentru suporteri, care sper să revină lângă echipă. Trebuie să ne vedem lungul nasului, să muncim în continuare, sper să o ţinem tot aşa”, a spus Pelici.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...