Sport

Universitatea Craiova revine în fotbalul românesc

Balaci manager, Ţicleanu antrenor

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a anunţat noua conducere a clubului care din vară va reveni în fotbalul românesc, fie în Liga 1, fie în Liga a 2-a.

Astfel, clubul a ajuns la un acord cu Ilie Balaci, care va fi manager general, dar şi cu Aurel Ţicleanu, care va fi antrenor principal.

"Singura mea grijă în acest proiect nu sunt banii, ci găsirea unor jucători de valoare. Ne vom concentra atenţia pe zona Olteniei, dar şi spre alte regiuni ale ţării. Voi vorbi mult mai multe despre planurile mele atunci când voi reuşi să conving 10 jucători să semneze cu Craiova. Dacă aş fi avut banii cu care plătea Adi Mititelu 3 sau 4 jucători în urmă cu doi ani, nu aş fi avut nicio problemă, dar acest lucru nu se va repeta acum. De jucat, vom juca pe Oblemenco, echipa este a Craiovei şi aşa va rămâne", a spus Balaci la DigiSport.

De asemenea, i s-a făcut o propunere pentru postul de director sportiv lui Ovidiu Stângă. Ilie Balaci şi Aurel Ţicleanu urmează să facă demersurile necesare în vederea închegării lotului de jucători.

Până la sfârşitul lunii mai vor fi finalizate şi procedurile anunţate cu privire la reorganizarea clubului.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...