Sport

Claudiu Niculescu şi-a învins fosta echipă

Într-un joc amical disputat sâmbătă la Făgăraş, Damila Măciuca a învins cu 2-0 echipa de Liga 1, Universitatea Cluj

După ce toată săptămâna trecută au fost în cantonament la Alba-Iulia, alb-verzii au disputat sâmbătă un meci amical la Făgăraş, cu echipa de Liga 1, U Cluj. Pe un teren acoperit cu zăpadă, Damila s-a impus cu 2-0, prin golurile marcate de Sergiu Negruţ şi Albert Voinea. Astfel, antrenorul Claudiu Niculescu şi-a învins fosta echipă, U Cluj, acolo unde anul trecut şi-a încheiat activitatea de jucător şi a început meseria de antrenor.

Deşi în această etapă a stat, Damila a reintrat cu şanse reale în cursa pentru primele două locuri, după ce Poli şi Corona s-au împiedicat din nou. Primele două clasate au acumulat doar câte un punct în ultimele două jocuri şi au ratat ocazia să se distanţeze. Deşi este la şase ”lungimi” de Poli şi la şapte puncte de liderul Corona, Damila are un joc mai puţin disputat decât cele două rivale. În plus, trupa lui Niculescu va primi în retur la Drăgăşani pe Corona, iar în cazul unui succes, i-ar putea prinde din urmă pe braşoveni. Până atunci, Damila trebuie să câştige sâmbătă, la Drăgăşani, disputa cu Maramureş. Trupa lui Niculescu va avea parte de un adversar arţăgos, care a scos în urmă cu o săptămână o remiză surprinzătoare la Corona. Din lotul vâlcenilor va absenta golgeterul Albert Voinea, care va ispăşi ultima etapă de suspendare.
Damila: Matache- Deaconescu, I. Stoica, Cucui, E. Stoica – Menassel, Bărbulescu – Ad. Popa, Lircă, Codin– Negruţ. Au mai jucat D. Geantă, Samson, Pârvulescu, Smedescu, Ov. Popescu, L. Iordache, Melcea, Iancu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...