Sport

Vâlcenii nu se înghesuie la bilete

Fanii de la Rm. Vâlcea nu s-au înghesuit deloc ieri la Sala Traian, când a început vânzarea biletelor pentru manşa tur a semifinalelor Ligii Campionilor, cu Gyor.

Ieri a fost singura singura zi în care tichetele au fost comercializate special pentru fanii vâlceni la casele de bilete din Sala Traian. De azi, tichetele vor fi puse în vânzare online pe www.myticket.ro, dar şi în magazinele Diverta din toată ţara. Preţurile sunt între 350 şi 500 de lei în zona VIP şi între 50 şi 250 de lei în partea superioară a Sălii Polivalente din Bucureşti. Cum preţurile sunt piperate şi fanii vâlceni s-au gândit şi la costul deplasării în Capitală, suporterii nu s-au înghesuit deloc luni la casele de bilete. Astfel, cel mai probabil, la jocul din Polivalenta Bucureşti vor veni în special parlamentari, deputaţi şi sponsori, iar echipa lui Vestergaard va fi privată de atmosfera de excepţie de la Rm. Vâlcea şi va avea o asistenţă tipic unei piese de teatru.
”S-au pus în vânzare luni 4.200 bilete, restul de 1.000 fiind rezervate jucătoarelor, staffului tehnic şi sponsorilor. Abonaţii vor primi gratis invitaţii cu loc, în funcţie de valoarea abonamentului. De marţi se vor pune în vânzare biletele care rămân pe internet, la adresa myticket.ro şi în magazinele Diverta din toată ţara După reacţiile fanilor, ne aşteptăm ca biletele să se dea în 2-3 zile, îi sfătuim pe iubitorii handbalului să îşi procure tichete cât mai repede”, a spus Bogdan Tudor, directorul firmei My Ticket.

Jucătoarele, la coadă

Jucătoarele Oltchimului au venit şi ele ieri pentru a-şi procura bilete şi au stat în premieră câteva minute la coadă, la casa deschisă special pentru ele. Cele mai grăbite au fost Ungureanu, Brădeanu şi Curea, care şi-au achiziţionat tichete pentru familie şi prieteni apropiaţi. După ele au apărut şi restul jucătoarelor românce, dintre care nu a lipsit Neagu, aflată în recuperare după operaţia la ligamente.

Jovanovic şi Pineau, incerte

Rămas cu un lot subţiat numeric după plecările lui Vetkova, Stanca şi Leynaud şi accidentarea lui Neagu, Oltchim tremură pentru fiecare jucătoare validă. Dacă Tadici le-a menajat pe românce le de la Oltchim şi le-a lăsat acasă, neconvocându-le la Trofeul Carpaţi, jucătoarele străine au plecat la loturi, iar două dintre ele, Marija Jovanovic şi Allison Pineau, au acuzat probleme medicale. Muntenegreanca şi-a sucit glezna la un antrenament, înaintea unui meci împotriva Croaţiei, în timp ce franţuzoaica a resimţit dureri la ligamente în timpul jocului cu Danemarca. Pineau va face un control medical pentru a afla cât de serioasă este noua problemă. În cazul lui Jovanovic, doctorii din Muntenegru s-au pronunţat deja, i-au recomandat câteva zile de repaus.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...