Eveniment

Ultima modă la traficanţii din Gorj: tampoane şi detergenţi

Poliţiştii mehedinţeni au confiscat un transport ilegal de 10.500 de tampoane pentru femei

Totodată, de la cei doi traficanţi gorjeni, poliţiştii de frontieră mehedinţeni au mai confiscat şi 1.113 kilograme de detergenţi.

Poliţiştii de frontieră mehedinţeni au confiscat în cadrul unei acţiuni desfăşurate pe linia prevenirii şi combaterii infracţiunilor la regimul drepturilor de proprietate intelectuală 1.113 kilograme de detergent şi 10.500 de bucăţi de produse de igienă personală pentru femei, mai exact tampoane Always. Produsele aparţineau unor cetăţeni din municipiul Târgu Jiu, care nu aveau documente de provenienţă a mărfii şi erau destinate comercializării pe piaţa ilegală din acest oraş. „În cadrul unei acţiuni desfăşurate pe linia prevenirii şi combaterii infracţiunilor la regimul drepturilor de proprietate intelectuală, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Turnu Severin au oprit la un filtru organizat la intrarea în localitatea Şimian pe conducătorul unui autoturism Volkswagen Transporter despre care deţineau date că se ocupă cu traficul cu produse contrafăcute”, a declarat comisarul şef Valeriu Pera, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi.

Traficanţi cu apucături de gospodine

La controlul autoturismului aparţinând lui B. Gabriel, care era însoţit de prietenul său B. Ilie, ambii din municipiul Târgu Jiu, poliţiştii de frontieră mehedinţeni au depistat în interiorul acestuia 119 saci cu detergent mărcile Ariel, Tide, Bonux, în greutate totală de 1.113 kilograme şi 10.500 produse de igienă personală marca Always susceptibile de a fi contrafăcute şi pentru care aceştia nu aveau acte de provenienţă. Cele două persoane au declarat că au cumpărat detergentul şi produsele de igienă din municipiul Turnu Severin cu suma de 7.000 de lei cu scopul de a le comercializa ilegal în localităţi din judeţul Gorj. B. Gabriel şi B. Ilie sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate şi oferirea produselor sau comercializarea ori deţinerea lor în acest scop sau, după caz, oferirea sau prestarea serviciilor sub acest semn, precum şi importul, exportul sau tranzitul produselor sub acest semn. Întreaga cantitate de detergent şi produse de igienă personală, în valoare de 12.000 de lei, a fost indisponibilizată în vederea expertizării.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...