Sport

Fotbal, Liga a II-a, Damila

Alb-verzii câştigă testul cu U Cluj

La finalul cantonamentului efectuat în această săptămână la Alba-Iulia, Damila a învins azi, într-un meci amical disputat la Făgăraş, pe U Cluj, scor 2-0. Astfel, actualul antrenor al vâlcenilor, Claudiu Niculescu şi-a învins fosta echipă. Golurile vâlcenilor au fost marcate de Sergiu Negruţ(FOTO) şi Albert Voinea. Timpul a fost geros şi terenul pe care s-a disputat jocul a fost acoperit de zăpadă.
Codin a iniţiat prima reuşită a alb-verzilor, venită în minutul 28, mijlocaşul stânga centrând pentru Sergiu Negruţ, care a şutat de la 18 metri, mingea a fost deviată de un adversar şi a poposit în plasa porţii clujene.
Golgeterul eşalonului secund, Albert Voinea a dus scorul la 2-0 în minutul 73, după ce a recuperat o minge şi marcat lejer, cu latul.
Pe lângă succesul de azi, Damila a mai primit o veste bună, Poli încurcându-se pe teren propriu, 0-0 cu Mioveni. Dacă nici Corona nu câştigă mâine la Bihor, vâlcenii pot spune că au avut un final de săptămână perfect şi reintră cu şanse reale în lupta pentru primele două locuri.
După ce a stat în campionat două săptămâni, Damila joacă sâmbăta viitoare primul meci pe teren propriu din acest an, la Drăgăşani urmând să vină FC Maramureş.

Damila: Matache- Deaconescu, I.Stoica, Cucui, E.Stoica – Menassel, Bărbulescu – Ad.Popa, Lircă, Codin– Negruţ. Au mai jucat D.Geantă, Samson, Pârvulescu, Smedescu, Ov.Popescu, L.Iordache, Melcea, Iancu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...