Sport

Fotbal, Liga a II-a, Maramureş-FC Olt 2-2

Slatina, punct preţios la Baia Mare

La 1-0, Maramureşul a ratat un penalty care putea decide jocul


FC Olt a scos azi un punct preţios la Baia Mare, 2-2 cu Maramureş, într-un joc cu implicaţii directe pentru evitarea ultimului loc, singurul care mai aduce retrogradarea în acest sezon.

Slătinenii au început bine şi David a trimis în bară în minutul 10. Maramureşenii aveau însă să intre la cabine în avantaj după reuşita lui Duruş din minutul 20, care a înscris cu un şut frumos, de la distanţă. În minutul 43, gazdele aveau să beneficieze de un penalty, dar Tănase ratează şi soarta jocului s-a schimbat.
După pauză, Slatina avea să întoarcă rezultatul. Mai întâi, în minutul 50, Firţulescu iniţiază o acţiune pe flancul stâng şi îi centrează perfect lui Marin, care pune capul pentru 1-1. Oltenii vor fi în avantaj în minutul 70, după şutul lui Quist, respins în faţă de Steţca şi David împinge balonul în plasă. Maramureş avea să egaleze în minutul 75 prin Biţiş, care a marcat cu un voleu frumos de la 20 de metri.
Trupa lui Dan Oprescu rămâne ”lanternă roşie”, acumulând 12 puncte, în timp ce Maramureş este prima peste linie, cu 15 puncte, dar şi cu un joc mai mult disputat. Ameninţată cu retrogradarea mai este şi Luceafărul Oradea, care are tot 15 puncte şi a stat în această etapă.

►FC Maramureş: Şteţca - Duruş, Olteanu(Schuller 53), Istrofor, Faye, Florin Achim, Urs(Negrea 67), P.Achim(Deac 59), Bitiş, Gego, Tănase. Antrenor: Romulus Buia

►FC Olt: Bordea - Giurcă, Cosic, Şerban(Cruşoveanu 77), Bancu, Polgar, Quist, A.David(Vâlcică 80), Firţulescu(Dima 90), Marin, Ene.Antrenor: Dan Oprescu
Arbitri: Flavius Alin Roşu (Timişoara); Asistenţi: Silviu Cătălin Haramuz şi Răzvan Constantin Nistoran (ambii din Reşiţa).

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...