Sport

Fotbal, Liga a II-a

CSM dă lovitura la Tg. Mureş

Alb-albaştrii au bătut vineri pe FCM cu 3-1 şi au şapte jocuri consecutive în Seria B2 fără eşec

După ce Damila câştigase cu două săptămâni în urmă la Tg. Mureş, acelaşi lucru l-a reuşit vineri şi cealaltă reprezentantă a judeţului Vâlcea, CSM.

Trupa lui Alex Pelici confirmă forma bună din acest debut de retur şi se impune cu 3-1 la Tg. Mureş, în faţa unei echipe care avea pretenţii de promovare. Alb-albaştrii au ajuns la cel de-al şaptelea meci consecutiv în campionat fără eşec, de remarcat că cinci dintre acestea au fost realizate în finalul turului, cu Laurenţiu Tudor la timonă. În plus, acesta este cel de-al treilea succes consecutiv al CSM-ului în deplasări, după victoriile de la Braşov şi Drăgăşani.

Mureşenii au deschis scorul în minutul 11, prin Punosevac, care a profitat de o bâlbâială în careu după o lovitură liberă. Vâlcenii au dat dovadă de tărie de caracter şi Istvan Szabo a egalat în minutul 26, după un corner, mijlocaşul reuşind să înscrie din 3 metri. Imediat, Tomozei este înlocuit, după ce a încasat o lovitură la nas.

În partea secundă, CSM a dat lovitura şi a scos practic pe Tg. Mureş din lupta pentru promovare. În minutul 54, Szabo (FOTO) obţine un penalty şi C. Stoica transformă, ducând scorul la 2-1. CSM a mai punctat încă o dată, pe contraatac, în minutul 73, când Cruceru i-a suflat mingea lui Stere şi a înscris pentru 3-1.

Victoria vine şi pe fondul redresării financiare a clubului, patronul Rufă aducând salariile la zi şi oferind zilele trecute şi o primă pentru succesul cu Argeşul. În sfârşit, după doi ani zbuciumaţi, patronul vâlcean pare să fi găsit soluţia pentru a scoate echipa din zona retrogradării. Acum, Rufă trebuie din nou să bage mâna în buzunar şi să dea primă jucătorilor pentru frumoasa victorie de la Tg. Mureş.

CSM a urcat pe locul 8 în clasament, pe care va sta până la finalul etapei, pentru că echipele situate sub ea stau.

CSM: Pascal - Tomozei (Lungu 30), Plecanciuc, Cr. Apostol, Vătăjelu - Pârvu, Neagoe- I. Szabo (Cruceru 58), Ad. Stoica, Surugiu (Potopea 87)- N’Kongue. Antrenor: Alexandru Pelici

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...