Sport

Handbal feminin, Liga Campionilor

Meciul de la Veszprem rămâne pe 11 aprilie

EHF a răpsuns negativ cererii Oltchimului de a se păstra datele stabilite iniţial

Federaţia Europeană de Handbal a trimis azi un răspuns oficial Clubului Oltchim, care a cerut respectarea datelor stabilite iniţial pentru jocul retur din semifinalele Ligii Campionilor de la Veszprem, cu Gyor, anume 12 sau 13 aprilie. Pe siteul oficial al clubului vâlcean a apărut răspunsul primit de la forul european, unul care nu schimbă data stabilită la cererea părţii maghiare, de 11 aprilie:

“Pentru promovarea handbalului feminin, a spectacolului din tribune şi pentru a oferi posibilitatea a cât mai mulţi spectatori să participe la un eveniment aşa de important ca semifinala Ligii Campionilor, am fost de acord ca echipa Gyori Audi ETO să mute jocul din sala proprie (1.800 locuri) în sala de la Veszprem (peste 5 mii locuri). Din păcate, aceasta nu este liberă decât în data de 11 aprilie şi iată astfel motivul pentru care am fost de acord, împreună cu televiziunea, ca jocul să se desfăşoare la acea dată.

Înţelegem greutăţile pe care le vor întâmpina suporterii români prin a călatori în cursul săptămânii la Veszprem, dar îi rugăm să înţeleagă faptul că în toate sporturile se fac astfel de sacrificii. Este suficient să ne gândim la jocurile din Liga Campionilor şi Liga Europa la fotbal, Liga Campionilor la baschet şi volei, dar uneori şi în Liga Campionilor la handbal, etc. atunci când majoritatea jocurilor sunt planificate în cursul săptămânii.

Având în minte lunga şi vasta experienţă demonstrată de fiecare dată cu succes şi profesionalism prin participarea clubului Oltchim în cele mai înalte şi prestigioase competitii europene, suntem siguri că împreună cu suporterii dumneavoastră veţi găsi calea prin care aceştia să poată participa la evenimentul din Veszprem. Mai mult, suntem încrezători în faptul că vor demonstra o suficientă înţelegere şi că vor fi de acord cu faptul că decizia noastră este în binele handbalului feminin european.

Vă mulţumim pentru că ne-aţi contactat, abia aşteptam să vedem cele două meciuri foarte interesante din punctul nostru de vedere şi la un înalt nivel calitativ, care, suntem siguri, se vor desfăşura într-o atmosferă bună şi corectă din punct de vedere sportiv”, a sunat răspunsul Federaţiei Europene de Handbal.
În concluzie, datele de desfăşurare a jocurilor vor fi 6 aprilie 2013, ora 18.00 (Bucureşti) şi 11 aprilie 2013 ora 19.00 (ora locală) la Veszprem.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...