Sport

Fotbal, Liga a II-a

Vâlcea a plecat optimistă la Tg. Mureş

CSM Rm. Vâlcea a plecat azi la Tg. Mureş, unde mâine va întâlni echipa locală FCM, în etapa a XVIII-a a Seriei B2. Meciul va începe de la ora 18.00 şi va fi televizat în direct de canalul Dolcesport2.
Interesant este faptul că actualul tehnician al vâlcenilor, Alex Pelici, preluase în vara trecută pe Tg. Mureş, dar a plecat după perioada de pregătire, chiar înaintea debutului campionatului. ”E un joc ca oricare altul, nu îmi amintesc cu plăcere de perioada Tg. Mureş, dar nu vreau să mai comentez. Nu am războaie de purtat, pentru toţi există o lege a compensaţiei mai devreme sau mai târziu. Tg. Mureş a plecat la drum favorită la promovare, are jucători care pot face diferenţa, plus jucătorii sub 21 de ani care sunt buni. Acum sunt la Vâlcea, îmi pare bine şi sper la fel şi suporterilor, să fie rezultate bune” a spus Alex Pelici.
Alb-albaştrii au plecat azi la Tg. Mureş fără Vasile, accidentat la umăr etapa trecută, dar şi fără Daouda, nerefăcut încă după o accidentare mai veche. În schimb, din lot face parte după o lungă absenţă şi Gogoşoiu, revenit la echipă. La mureşeni va absenta portarul Balauru, eliminat etapa trecută.
Deşi Vâlcea pare a avea şansa a doua, rezultatele slabe ale mureşenilor din primele două etape, în care a obţinut doar un punct, lasă jocul deschis oricărui rezultat. Cel mai probabil, Pelici nu va face modificări în echipa care a învins Argeşul, doar Szabo urmând a fi titular în locul indisponibilului Vasile

FCM: Botoşer- Zarkovic, Vârtic, Nicu, Szilagyi – Peteleu, Precup, Stere, Stancu – Punosevac, C. Cristea. Antrenor Mircea Cojocaru
CSM: Pascal-Tomozei, Plecanciuc, Apostol, Vătăjelu- Pârvu, Neagoe-Szabo, C. Stoica, Surugiu-Nkongue.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...