Sport

Handbal feminin, Liga Campionilor

Dubla Oltchim-Gyor, în doar cinci zile

Vâlcea a trimis un protest oficial la EHF, cerând respectarea datelor pentru jocul din Ungaria

Oltchim şi Gyor au stabilit datele de disputare a semifinalelor Ligii Campionilor. Manşa tur se va juca la Vâlcea pe 6 aprilie (ora 18.00), iar returul la Veszprem, pe 11 aprilie (ora 20.00). Maghiarii au fixat data de 11 aprilie deoarece în perioada 12-14 aprilie, în sala din Veszprem are loc o expoziţie.
Echipa maghiară nu evoluează în sala proprie din Gyor din cauza faptului că sala "Magvassi Mihaly" nu are decât 2.700 de locuri, iar la Veszprem sala locală are 6.000 de locuri.
Data fixată de maghiari a inflamat spiritele la Vâlcea. Oficialii Oltchimului au trimis la o adresă prin care cere Federaţiei Europene de Handbal să se respecte datele iniţiale: 13 sau 14 aprilie! "O să facem o altă adresă la federaţie. Nu se poate aşa ceva, să se ţină cont doar de părerea unuia dintre cluburi! Le-am explicat clar că nu avem timpul necesar între tur şi retur, va trebui să stăm numai pe drumuri. Plus că mai e situaţia spectatorilor, cum să poată pleca oamnii joia de la muncă", a spus vicele Nicolae Luca.
Din păcate, abordarea EHF-ului în această problemă cât şi arbitrajul de pe teren propriu cu Krim lasă de înţeles că Oltchim nu mai este un club inflent la Viena. Iar jucătoarele lui Vestergaard trebuie să se aştepte cel mai probabil din nou la un arbitraj ostil în dubla manşă cu Gyor.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...