Politică

Maestrul vorbelor, Adrian Duicu îşi dă în petic

„Baronul roşu” din fruntea Consiliului Jueţean Mehedinţi neagă poziţia de „gargaragiu politic”, dar sare la gâtul presei

După aproape un an de zile de când a preluat şefia CJ Mehedinţi, baronul PSD Adrian Duicu sau managerul judeţului, cum îi place să i se spună, nu a făcut nimic concret cu care să se poată lăuda, niciun proiect, zero realizări. În pofida acestei evidenţe, Duicu se bate cu pumnul în piept că are mari responsabilităţi, că este abia la început de carieră politică şi că el nu se consideră „un gargaragiu politic”. Pe acest considerent, el promite în continuare, cu vorbe meşteşugite, că-i bun ca orator, marea cu sarea. Ba că într-un an de zile pe toate drumurile judeţene nu va mai exista nicio groapă, ba că va crea 1.000 de locuri de muncă dacă Romag Prog, combinatul de apă grea se va desfiinţa, ba că va impune Primăriei Severin să facă ceva concret cu cei 16% încasaţi în plus din taxe şi impozite... Tot Duicu spune că nu vrea să fie „un gargaragiu politic” . Însă până la proba contrară, chiar este!

Prima gafă pe care preşedintele CJ Mehedinţi, baronul PSD Adrian Duicu, a anunţat-o public la televiziunea locală pe care o controlează „Tele 2 Drobeta” se referă la un proiect pe care îl va impune Primăriei Drobeta Turnu Severin. „Le-am pus în vedere să facă un calcul să vedem cât încasează în plus de la populaţie cu mărirea de 16% din taxe şi impozite. Ei bine, nu vreau ca aceşti bani să se piardă prin bugetul lor, ci să-i pună deoparte şi cu ei să facă ceva concret, cap coadă, nu ştiu, o grădiniţă, o şcoală, o creşă şi apoi să facă un panou şi să scrie pe el aici sunt banii dumneavoastră din taxe şi impozite mărite”, a spus Adrian Duicu. Neavând cu ce să se laude, a început din nou să bată câmpii. „Anul acesta, la investiţii la Consiliul Judeţean Mehedinţi, am în plan şi sigur o să fac toate drumurile din judeţ. Nu mă refer la asfaltare că nu sunt bani, de ce să mint! Dar vă asigur că în maxim un an de zile pe toate drumurile din judeţ se va circula cu maşina cu cel puţin 60-70 kilometri la oră fără să ai probleme. Nu va mai exista nicio groapă pe niciun drum judeţean. Asta la început. În următorii 3 ani de mandat mai vorbim. Eu sunt tânăr şi vreau să fac carieră în politică, nu sunt un gargaragiu politic. Oamenii care m-au votat, şi sunt mulţi, am peste 65.000 de voturi, nimeni din judeţ n-a mai primit nicodată un număr aşa de mare, au mari speranţe de la mine. Şi sunt convins că nu au răbdare mai mult de un an, presiunea e foarte mare”, a declarat Adrian Duicu.

„Am soluţii pentru toţi salariaţii de la Romag Prod!”

"Anul acesta o să fac toate drumurile din judeţ. Nu mă refer la asfaltare, că nu sunt bani, de ce să mint!", Adrian Duicu, preşedinte CJ Mehedinţi

Baronul Duicu s-a lăudat că pentru cei circa 1000 de salariaţi de la combinatul de apă grea Romag Prod din cadrul RAAN care riscă să rămână fără locuri de muncă are soluţii în orice variantă: „ Cea mai fericită situaţie ar fi ca cei din Singapore să fie interesaţi de apa grea şi treaba ar fi rezolvată. În cazul disponibilizărilor, poate 50% sau chiar şi la închiderea combinatului, îi asigur pe angajaţii de acolo că vor avea alte locuri de muncă. Am făcut deja demersuri în acest sesn pentru a aduce investitori pe acea platformă industrială unde sunt toate utilităţile şi facilităţile, am vorbit şi cu premierul Ponta, aşa că ar putea fi investitori din Franţa ori din altă ţară. Cert este că niciun om nu va rămâne pe drumuri”, a promis preşedintele CJ Mehedinţi, Adrian Duicu.

Pe ziariştii incomozi îi va lăsa „pe drumuri”

Baronul Adrian Duicu a ţinut să anunţe că pe ziariştii care au scris sau au spus pe posturi de televiziune „mizerii” despre el nu-i iartă, ci vrea să-i aducă la sapă de lemn. „Pe toţi care au scris sau au spus pe la televiziuni numai prostii şi mizerii despre mine vreau să anunţ că i-am dat în judecată şi nu mă opresc până nu-i voi lăsa pe drumuri. Nu se poate să împroşti cu noroi cariera politică a unui om aşa că vor ei, că refuz eu să le dau bani, că refuz să fiu şantajat. Vă repet, îi voi lăsa pe drumuri, căci îi voi ţine din proces în proces”, a ameninţat Adrian Duicu. „Baronul roşu” din fruntea CJ Mehedinţi lasă astfel de înţeles că digeră greu criticile aduse în presă, demonstrând un altfel de comportament faţă de un alt exponat local „colorat” în aceeaşi nuanţă, fost primar al Severinului, Constantin Dinu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...