Sport

Pelici, debut fericit la Vâlcea

Alex Pelici a debutat oficial la CSM Rm. Vâlcea cu o victorie, 1-0 în Zăvoi, contra FC Argeş. Echipa vâlceană a pornit cu dreptul în retur, reuşind o victorie care o îndepărtează de ultimul loc, singurul care mai aduce retrogradarea. Fotbaliştii vâlceni i-au dedicat victoria secretarului general al clubului, Jean Turmacu, care în preziua jocului a devenit tatăl unei fetiţe.

Disputa a debutat cu accidentarea lui Vasile, care a căzut pe umăr şi a ajuns la spital după un contact cu fostul jucător al CSM-ului, Vişa. În minutul 26, Szabo şutează în transversală, aceasta fiind cea mai mare ocazie a primei părţi. Partea secundă începe cu dubla ocazie a lui Surugiu şi NKongue, care au ratat incredibil în aceeaşi fază, din 3 metri. În minutul 66 a venit însă golul lui Surugiu, care a marcat cu capul după centrarea perfectă venită din flancul drept, de la Szabo.
CSM obţine o victorie importantă şi face un pas important spre evitarea retrogradării. Antrenorul Alex Pelici are toate motivele să fie bucuros. „Raportat la numărul de ocazii, putem spune că am meritat victoria, dar după lupta surdă de la mijlocul terenului, poate era mai echitabil un egal. Aveam nevoie de cele trei puncte ca de aer, mă bucur pentru determinarea echipei în faţa unei formaţii bune, care dacă câştiga, intra în lupta pentru promovare. Dacă în tur, echipa încasa multe goluri, acum nu am primit gol, la fel ca şi în ultimele amicale. În plus, echipa nu a fost moartă pe final, este şi meritul fostului antrenor, Laurenţiu Tudor, care a făcut o pregătire fizică foarte bună. Le mulţumesc suporterilor care ne-au încurajat”, a declarat Pelici. Vineri seara, CSM va juca la Tg. Mureş, contra FCM.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...