Sport

Fotbal, Liga a II-a

Eroare amuzantă a GSP în cazul lui Firţulescu

În urmă cu două luni, săptămânalul nostru publica un articol intitulat ”Firţulescu vrea să se lase de fotbal”, în care olteanul, dezamăgit că la acea vreme nu îşi găsea echipă, declara că ia în calcul să îşi agaţe ghetele în cui.

Zilele trecute, mijlocaşul şi-a postat pe profilul de facebook respectivul articol, pentru a testa reacţiile fanilor. Postarea pe siteul de socializare a fost vizualizată şi de redactorii cotidianului central Gazeta Sporturilor, care, fără să se mai uite că articolul era din urmă cu două luni, l-au preluat şi au publicat materialul intitulat ”Din mare speranţă a ajuns într-o situaţie disperată: "Iau în calcul să mă las de fotbal".
Acesta se poate vedea accesând următorul link: http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/din-mare-speranta-a-ajuns-intr-o-situatie-disperata-iau-in-calcul-sa-ma-las-de-fotbal-393628.html.

Respectivul articol nu poate stârni acum decât zâmbete ironice pentru gafa cotidianului central. În cele două luni scurse de la publicarea articolului nostru, Firţulescu a ajuns la FC Olt, pentru care a semnat, astfel că gândurile negre referitoare la retragerea din fotbal nu mai sunt demult de actualitate. Mai mult, mijlocaşul a înscris chiar sâmbătă, în amicalul câştigat de echipa sa, FC Olt, 2-1 cu Damila.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...