Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM-FC Argeş 1-0

Crivac: După golul CSM-ului, au dispărut mingile

Antrenorul piteştenilor, Iulian Crivac, crede că Argeşul a pierdut nemeritat în Zăvoi. ”A fost un meci de luptă, adversarul şi-a dorit mai mult victoria, noi am făcut câteva greşeli. Pe alocuri am dominat, ştiam că Vâlcea este bine aşezată tactic, a fost un joc încrâncenat, de luptă, pe un teren foarte greu, echipele s-au anihilat reciproc. Pentru mine a fost o dilemă că după joc, au dispărut mingile, important e să jucăm fotbal, asta ne dorim cu toţii. Vâlcea a avut ocazii, dar nu pe un joc bine definit, au avut ocazii pe mingi aruncate la bătaie, dar nu a avut un joc mai bun ca al nostru. Suntem echipe tinere, cu jucători care sperăm să crească şi dacă nu ajungem în viitorul apropiat în Liga I, să ajungă în vederile loturilor naţionale şi apoi să fie transferaţi în primul eşalon”.
Tehnicianul nu este deloc încântat de eventualitatea ca Damila să ajungă pe viitor, dacă promovează, în Trivale. ”Ne-ar zdruncina orgoliul nostru de argeşeni, să ajungă să joace Măciuca la Piteşti. Acolo au fost nişte nume de fotbalişti, a fost o echipă de două ori campioană, care a jucat în cupele europene, dar fiecare formaţie are în istorie probleme. Poate avem probleme de efectiv, ne-am dori mai mulţi jucători, dar e greu să aduci din altă parte, eu consider că pepiniera proprie e cea mai bună variantă şi cea mai de încredere”.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

16.03.2013 - 17:57CSM :Nu ati avut o ocazie tot meciul . A fost ceva din Steaua - Chelsea ! iar voi ati fost Steaua , domnule Crivac ati urmarit alt mecit !

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...