Sport

Handbal feminin, Liga Campionilor

Petre Berbecaru anunţă că jocul cu Krim va fi cu casa închisă

Preşedintele CS Oltchim, Petre Berbecaru a anunţat azi că partida cu Krim Ljubljana, de duminică, se va juca cu casa închisă, toate cele 3200 de locuri ale sălii vâlcene urmând să fie ocupate.

"Niciodată nu s-au vândut aşa de multe biletele, nici măcar la semifinala cu Gyor nu a fost nebunia asta. Am avut cereri pentru vreo 6000 de bilete, dar sala are doar 3200 de locuri şi, pentru prima dată vor fi toate ocupate. Chiar am glumit pe tema asta, am zis că am fi putut propune ca 3.000 de fani să vadă prima repriză şi ceilalţi 3.000 pe cea de-a doua, să fie toată lumea mulţumită. Locurile vor fi ocupate doar de abonaţi şi cei care au cumpărat bilete, noi nu dăm invitaţii. Dacă sala nu se va dărâma duminică, atunci cred că nu se va mai dărâma niciodată ", a declarat Berbecaru.
Oficialul de la Oltchim a mai precizat că luni, împreună cu preşedintele FR Handbal, Cristian Gaţu, va avea o întâlnire cu conducerea Romexpo, pentru a discuta eventuala disputare a semifinalei în această locaţie. "Vom face o simulare, am înţeles că se poate amenaja o sală cu capacitate de 14.000 de locuri. Este cea mai bună soluţie pentru noi ".

Oltchim va întâlni duminică, de la ora 18.00, pe teren propriu, formaţia slovenă Krim Ljubljana în ultimul meci din grupele principale ale Ligii Campionilor. Cu un succes, trupa lui Vestergaard merge în semifinale.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...