Sport

Handbal feminin, Oltchim

Vestergaard: Important e să ajungem în semifinale, nu adversarul de acolo


Antrenorul Oltchimului, Jakob Vestergaard, a declarat că nu îl interesează decât calificarea în semifinale, nu şi vitorul adversar, care poate fi Gyor sau Larvik.
"Nu mă interesează cu cine jucăm în semifinale, important este să ajungem acolo. Ştiu că toată lumea spune că ar fi mai facil cu Larvik, dar norvegiencele au şi ele atuuri importante. Au o apărare excelentă şi un contraatac eficient. E drept că ETO Gyor are cel mai bun portar din lume şi o linie de nouă metri formidabilă. Că putem juca împotriva unei echipe scandinave nu ştiu dacă e un avantaj mare, chiar dacă şi eu sunt din acea parte a Europei. În cursă vor mai rămâne cele mai bune patru formaţii şi fiecare o cunoaşte foarte bine pe cealaltă. Avantajul propriului teren în manşa decisivă e şi el relativ. Când joci meciul decisiv acasă presiunea poate deveni cu mult mai mare, aţi văzut cum a fost şi cu Ferencvaros, ele au avut o presiune enormă în faţa unei săli arhipline", a spus antrenorul danez.

Vestergaard doreşte ca Olchim să învingă, duminică, pe Krim Ljubljana, indiferent de rezultatul celeilalte partide, dintre Zvezda şi FTC Budapesta, programată sâmbătă.

"Deja e a patra partidă în care avem ca variantă doar victoria, deşi situaţia se poate schimba puţin, în funcţie de rezultatul meciului de la Zvenigorod, dintre Zvezda şi Ferencvaros. Este posibil ca noi să fim calificaţi încă de sâmbătă, dar acest lucru nu schimbă obiectivul nostru, vom juca la victorie meciul contra lui Krim. Ştiu că vom întâlni o formaţie puternică, o echipă care are în componenţa sa handbaliste valoroase, unele dintre ele cel mai bune pe postul lor în Europa. Eu am pregătit şi această partidă ca de obicei, cu cel puţin trei planuri. Îl voi folosi pe cel pe care-l consider potrivit în funcţie de derularea ostilităţilor", a explicat Vestergaard

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...