Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM

Adi Pascal: Îmi propun să primesc cât mai puţine goluri

CSM debutează în retur sâmbătă, 16 martie, de la ora 11.00, pe teren propriu, cu FC Argeş. Tehnicianul vâlcenilor, Alex Pelici va debuta pe banca alb-albaştrilor, la fel ca şi doi dintre jucătorii nou-veniţi, portarul Pascal şi fundaşul Apostol, care în mod normal vor fi mâine titulari.
”Echipa şi-a propus ca obiectiv clasarea în primele şase locuri, iar eu, pe plan personal, îmi doresc să primesc cât mai puţine goluri. Am găsit o echipă bună, cu mulţi jucători tineri dar foarte valoroşi, iar eu şi Apostol putem aduce un plus de experienţă. Sper să începem cu o victorie mâine, în jocul cu Argeş” spune portarul Adi Pascal.
Fostul portar al Unirii a fost pe lista vâlcenilor încă din vară, dar mutarea nu s-a concretizat. ”Mi-am dorit să plec de atunci de la Alba, fie la Vâlcea, fie la Tg.Mureş, dar nu am reuşit, aveam în contract o clauză care mă bloca. Nu am apărat în tur decât un meci, pentru că au fost divergenţe cu conducerea, dar asta nu este un impediment, mă simt în formă bună” a mai afirmat Pascal.
Pentru jocul de mâine, cu argeşenii, Alex Pelici i-a băgat pe jucători în cantonament de joi. ”Nu e mult două nopţi, dacă era doar una, poate nu se obişnuiau cu patul. Avem nevoie de puncte, trebuie să ieşim din zona retrogradării, sper să nu fim noi ultima clasată, echipa care va retrograda. Multă lume crede că Maramureşul este condamnată, dar nu cred, are câţiva jucători buni” a spus Pelici.

Echipă probabilă CSM: Pascal-Tomozei, Apostol, Plecanciuc, Vătăjelu-Neagoe, Pârvu-Vasile, C.Stoica, Surugiu-Nkongue.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...