Sport

Handbal feminin, Oltchim

Jakob Vestergaard: Krim ne egalează la toate capitolele

Siteul oficial al clubului Oltchim, cs-oltchim.com găzduieşte un interviu inedit cu antrenorul Jakob Vestergard, înaintea jocului decisiv pentru calificarea în semifinale, cu Krim.

Clubul Sportiv Oltchim : Jakob, trei victorii consecutive. după două înfrangeri. Cât de greu a fost sa readuci echipa in postura de favorita pentru calificarea in semifinale ?

Jakob Vestergaard : Am avut un inceput foarte dificil dar acest lucru este normal fiindca in aceasta faza a competitiei toate echipele sunt foarte puternice.

CSO : Sambata Oltchim a facut poate cel mai bun joc din acest sezon de Liga Campionilor in deplasare cu Ferencvaros...

J.V. : Da.. .Este nevoie de timp pentru a construi un grup competitiv. Echipa noastra va practica un handbal mai bun de la meci la meci, dar acesta este un lucru absolut normal. Cu cat vom avea mai mult timp la dispozitie, cu atat vom avea rezultate mult mai bune. Accidentarea Cristinei Neagu a venit fix inaintea jocului cu Ferencvaros si totodata este nevoie de timp pentru a-i acoperi absenta.

CSO : La ce sa ne asteptam de la meciul cu Krim Ljubljana ?

J.V. : Intradevar, va fi un joc foarte dificil. Krim are o echipa foarte buna care ne egaleaza la toate capitolele. Sper ca vom castiga si ca publicul valcean prezent la meci isi va pune amprenta decisiv in jocul formatiei noastre.

CSO : O parere despre urmatoarea faza a competitiei ?

J.V. : Este greu sa te gandesti la un adversar pentru semifinale. Atat Gyor cat si Larvik sunt doua grupari foarte periculoase dar nu sunt imposibil de invins. Legat de obiectivul clubului, mai intai trebuie sa ne calificam in semifinale dar daca vom fi capabili de acest lucru, apoi orice este posibil.

Meciul Oltchim-Krim se va disputa duminică, de la ora 18.00, în Sala Traian din Rm.Vâlcea. Biletele se pun în vânzare vineri dimineaţă


 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...