Ultima Oră

CJ Vâlcea, cadou de 100 mii lei pentru handbalistele de la Oltchim

Berbecaru mai vrea încă 600 mii lei în această săptămână

Consiliul Judeţean Vâlcea a sponsorizat cu 100.000 de lei echipa de handbal feminin Oltchim, după o şedinţă extraordinară susţinută astăzi, dar preşedintele grupării, Petre Berbecaru susţine că este nevoie de minimum 700.000 de lei în această săptămână.

„Banii primiţi de la Consiliul Judeţean reprezintă o gură de oxigen. Nu ne ajunge această sumă, dar e un pas înainte. De exemplu, o deplasare la Larvik, în Norvegia, este mai scumpă decât ce am primit azi. Trebuie să găsim rapid şi alţi bani pentru a detensiona situaţia financiară a clubului. Avem nevoie de minimum 700.000 de lei în această săptămână pentru a ne duce spre finală. Timpul este extraordinar de scurt, sper să vină alături de noi şi Primăria Râmnicului, şi alţi sponsori. De la primărie banii sunt aprobaţi şi ar fi nevoie de o şedinţă extraordinară pentru a-i aloca acum, sper să găsim înţelegerea să avem aceşti bani acum”, a afirmat Berbecaru.

Preşedintele grupării CS Oltchim Râmnicu Vâlcea a adăugat că vedetele din lot i-au promis că vor rămâne la echipă dacă vor primi oferte de prelungire a contractelor. „Eu nu vreau ca acest club să moară, tragem cu dinţii să nu moară. Ce facem dacă vom câştiga Liga Campionilor? Câştigăm şi punem lacătul? Am făcut un plan şi pentru sezonul viitor. Dacă vom găsi sponsori, dacă vom fi sprijiniţi de oficialităţile locale, vom reduce la jumătate bugetul clubului, vom păstra un nucleu de bază cu handbaliste de mare valoare şi vom aduce la echipă handbalistele tinere pe care le-am împrumutat la alte formaţii. Dacă e să pun răul înainte, dacă tot va fi să murim, măcar să murim frumos şi să aducem la Râmnicu Vâlcea Liga Campionilor, visul de ani şi ani al vâlcenilor”, a spus Berbecaru.

Preşedintele clubului vâlcean a negat că jucătoarele din lotul actual al echipei au început deja negocierile cu alte cluburi. Prezent însă la Vâlcea,preşedintele FR Handbal, Cristian Gaţu a confirmat că jucătoarele străine vor pleca în momentul expirării contractelor. .”Sper ca lotul să nu se destrame, să rezistăm până la finala Ligii Campionilor. Apoi, pentru mine e clar. Contractele handbalistelor străine se termină şi ele vor pleca de la Vâlcea. Există un plan pentru sezonul viitor. Se poate face înjumătăţirea bugetului, de la 3 la 1,5 milioane de euro. Să vedem dacă se poate realiza”, a spus Gaţu. Oltchim va disputa meciul decisiv pentru accederea în semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin pe teren propriu, duminică, de la ora 18.00, cu Krim Ljubljana.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

13.03.2013 - 18:35Cilea:Normal! Consiliul Judetean Valcea e mama ranitilor! Pomana la Oltchim, pomana la echipa de handbal, pomana la presa, pomana si de la Primaria Ramnicului. Chiar are nevoie Consiliul Judetean de publicitate! Si Primaria! Oare cand se vor opri sifonarile de bani din Romania?

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...