Sport

Fotbal, Liga 1 - Oţelul-Pandurii - 1-0

Pandurii tremură pentru Europa

Eşecul de duminică face ca Pandurii să tremure pentru locul 3, ultimul care duce în cupele europene, obiectivul declarat al gorjenilor

Gorjenii au jucat bine la Galaţi în faţa fostului lor antrenor, Petre Grigoraş, dar s-au lovit de un portar, Grahovac, în zi de graţie. La capătul unei prime reprize alerte, cu faze la ambele porţi, Voiculeţ scoate un penalti, dar Mihai Răduţ trage slab şi Grahovac parează. Ocaziile au alternat şi după revenirea de la cabine. În minutul 87, Viera are o intervenţie total necugetată în careu şi penaltyul este transformat de Iorga. În final, acelaşi Grahovac scoate extraordinar lovitura liberă executată de Nicoară şi Pustai pierde primul său joc pe banca gorjenilor. Pandurii rămâne pe locul 3, ultimul care asigură calificarea în cupele europene, dar simte în ceafă răsuflarea urmăritoarelor Dinamo, Petrolul şi Vaslui.
„Nu am pierdut doar un punct, ci trei. Am făcut multe greşeli pe faza defensivă, dar a ieşit totuşi un spectacol frumos. În deplasare, dacă nu înscrii, este foarte greu să iei punct sau puncte. Este un joc al hazardului, altădată am câştigat când nu am jucat aşa de bine. Este greu, ne-am propus un obiectiv îndrăzneţ, realizabil, dar nu mai trebuie să facem atâtea greşeli. O echipă mare fructifică şi jumătate de ocazie. Eu spun că nu a contat faptul că Grigoraş cunoştea echipa, noi, antrenorii, ne ştim bine între noi. A fost vorba de chestiuni de fineţe”, a spus antrenorul gorjenilor, Cristi Pustai.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...