Sport

Fotbal, Liga a 2-a - FCM Tg. Mureş-Damila - 0-2

Start perfect pentru Niculescu

Claudiu Niculescu a avut parte de un debut de excepţie pe banca Damilei, 2-0 la Tg. Mureş, cu FCM, una din contracandidatele la promovare.

Damila a început returul în trombă, câştigând cu 2-0 la Tg. Mureş, un rezultat care i-a readus pe alb-verzi în lupta pentru promovare. Codruţ Lircă a deschis scorul în minutul 28, deviind cu capul o centrare excelentă a lui Bogdan Geantă, mingea ricoşând în plasă după ce iniţial lovise bara laterală. Trupa lui Niculescu s-a desprins în minutul 59, după un contraatac pe flancul drept purtat de Ad. Popa şi finalizat de atacantul împrumutat de la CFR Cluj, Sergiu Negruţ, care a marcat din 4 metri. Pe final, mureşenii au fost periculoşi prin Punosevac, care a trimis de două ori în bară, în minutele 70 şi 88.
„A fost un meci greu, disputat pe un teren greu în urma ploilor. Vreau să-mi felicit jucătorii pentru felul în care au luptat, s-au dăruit total. Tg. Mureş are o echipă bună, cu jucători valoroşi şi experimentaţi, dar am fost mai buni decât ei. Vom încerca să atacăm chiar promovarea, dacă nu în acest an, în ediţia viitoare”, a declarat Claudiu Niculescu. Damila va sta următoarele două etape, iar sâmbătă va disputa un amical cu FC Olt.

Lircă, abonat la gol

Mutat de Niculescu din banda stângă în postura de vârf retras, Codruţ Lircă a devenit un jucător decisiv pentru Damila, marcând des în amicale, dar şi la Tg. Mureş. „Eu marcam mai rar, mă bucur acum că înscriu mai des, am marcat şi în amicale, şi la Tg. Mureş. Cred că mă avantajează mai mult poziţia de vârf retra, în care am fost mutat acum. Erik şi Claudiu sunt doi antrenori extraordinar de buni, dar cu stiluri diferite. Este important că am câştigat la Tg. Mureş, acum depindem doar de noi, dacă vom câştiga până la final, nu avem cum să nu fim pe locurile promovabile. Asta e visul nostru, să jucăm în Liga 1”, a spus Lircă, care a mai evoluat în primul eşalon cu Mioveni.
Pentru victoria de la Tg.Mureş, fiecare titular al Damilei va primi câte 3.000 lei, o primă dublă faţă de cea obişnuită.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...