Actualitate

Florin Smeureanu, secretar de stat în Ministerul Educaţiei

Biroul Politic Central al PNL îl susţine pe vâlceanul Florin Smeureanu pentru ocuparea funcţiei de secretar de stat în cadrul Ministerului Educaţiei Naţionale, după ce săptămâna trecută el a fost revocat din funcţia de inspector general al IŞJ Vâlcea la presiunile preşedintelui Consiliului Judeţean Vâlcea, Ion Cîlea.

Joi, 7 martie 2013, în cadrul primei şedinţe de Birou Politic Central al Partidului Naţional Liberal s-a stabilit susţinerea politică pentru un nou secretar de stat în cadrul Ministerului Educaţiei Naţionale. Această decizie era necesară în contextul în care fostul secretar de stat, domnul Stelian Fedorca, a fost declarat incompatibil de către Agenţia Naţională de Integritate.
Preşedintele liberalilor vâlceni, deputatul Cristian Buican, este bucuros să anunţe că în cadrul primului Birou Politic Central al partidului, domnul Florin Smeureanu a fost votat în vederea susţinerii acestuia pentru funcţia de secretar de stat în cadrul Ministerului Educaţiei Naţionale. Parlamentarul colegiului Nord doreşte, pe această cale, să îi mulţumească domnului Stelian Fedorca pentru activitatea ireproşabilă în funcţia pe care a ocupat-o, precum şi pentru implicarea în susţinerea învăţământului vâlcean, fondurile alocate de acesta judeţului Vâlcea, în ultimele 8 luni, fiind însemnate.

Cristian Buican doreşte să anunţe public că nu va renunţa la demersul său de a solicita intrarea în legalitate a activităţii Inspectaratului Judeţean Şcolar Vâlcea, respectarea legii şi a normelor morale fiind una din cele mai importante promisiuni ale Uniunii Social Liberale.

Deputatul vâlcean Cristian Buican consideră că susţinerea BPC pentru numirea domnului Florin Smeureanu, în funcţia de secretar de stat, reprezintă o recunoaştere a activităţii profesionale a acestuia, precum şi o recunoaştere politică a forţei organizaţiei vâlcene. Mai mult decât atât, parlamentarul vâlcean este de părere că numirea unui vâlcean într-o funcţie de o asemenea importanţă va aduce beneficii însemnate judeţului Vâlcea.

În opinia preşedintelui liberalilor vâlceni, susţinerea pentru ocuparea unei funcţii de secretar de stat a unei propuneri a filialei pe care o conduce, reprezintă dovada clară a importanţei pe care această organizaţie o ocupă la nivelul Partidului Naţional Liberal, precum şi a promovării pe criterii de profesionalism în rândurile acestuia.

„Mă declar bucuros pentru că, de această dată, am reuşit să îi conving pe colegii din conducerea centrală că la Vâlcea avem oameni valoroşi care pot ocupa oricând funcţii şi demnităţi la cel mai înalt nivel. Domnul Florin Smeureanu este o personalitate publică ce nu mai are nevoie de prezentare, activitatea didactică şi managerială a acestuia fiind recunoscută la nivel judeţean şi sper eu, ca de acum înainte, şi la nivel naţional. Declar public că în continuare voi încerca să promovez personalităţi recunoscute în domeniile în care activează, considerând că odată ajunşi acolo, nu vor uita de unde au plecat şi vor promova propunerile şi proiectele judeţului Vâlcea”, a declarat preşedintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...