Sport

Handbal feminin, Oltchim

Stanca şi-a reziliat contractul

Berbecaru: Ionela a trădat din nou, după plecarea la Rulmentul

Cu doar două zile înainte de meciul cu Ferencvaros Budapesta din grupele principale ale Ligii Campionilor, Oltchim a anunţat că reziliat contrcatul cu pivotul Ionela Stanca. Mai mereu până acum cu o atitudine umilă în faţa unor jucătoare răsfaţate excesiv, conducerea clubului Oltchim a jucat pentru prima dată pe poziţii de forţă şi a anunţat că nu va discuta o înţelegere cu Ionela. Jucătoarea a avut la latitudinea sa dacă continuă sau nu şi a ales să plece, un lucru care nu miră pe nimeni. Stanca a fost una dintre răsfăţatele conducerii clubului, deşi a trădat prin plecarea la Rulmentul, iar acum s-a grăbit să depună memoriu, fără a înţelege problemele clubului. Mai mult, clubul a rechemat-o în toamnă imediat după ce Stanca născuse, renunţând la Vetkova, o variantă care acum se dovedeşte extrem de greşită. Astfel, Stanca devine prima jucătoare care părăseşte clubul vâlcean în urma problemelor financiare din acest an, având în vedere că Alexandrina Barbosa şi Silvia Navarro, celelalte jucătoare care au depus memorii împotriva clubului vâlcean, au decis să aştepte achitarea restanţelor financiare.
"Am trimis o hârtie la Federaţie prin care am anunţat că renunţăm la serviciile Ionelei Stanca. Pentru o jucătoare care trădează o dată nu merită să investeşti mai mult. Ionela Stanca este singura jucătoare din România pentru care s-au făcut eforturi în vara trecută, iar ajutorul care l-a primit acoperea restanţele financiare pe care aveam acum să le achităm. Noi am greşit că am crezut în ea", a declarat preşedintele clubului vâlcean, Petre Berbecaru.
Ca de obicei, primele la memorii au fost nişte jucătoare care pe teren nu şi-au justificat deloc salariile exorbitante, începând cu Pineau, Stanca, Navarro şi Barbosa.
Astfel, Oltchim va juca în Ungaria cu un singur pivot, Manea şi tot cu Oana singura soluţie va rămâne şi în cazul unei eventuale calificări în semifinalele Ligii.


 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...