Sport

Fotbal, Liga a II-a, Damila Măciuca

Deaconescu: Nu vom pierde la Tg.Mureş

După ce în tur a fost titular la Tg.Mureş, Mihai Deaconescu a ajuns în această iarnă la Damila, iar sâmbătă va juca împotriva fostei sale echipe, FCM. Partida FCM-Damila este una cu miză mare, echipa învingătoare urmând să rămână cu şanse în cursa pentru promnovare. “Nu pot spune dininatea meciului dacă vom câştiga, dar noi suntem încrezători. Sunt optimist, cred că nu vom pierde, nu ar fi rău nici un egal, dar noi mergem să câştigăm. Nu am emoţii, joc pentru echipa la care activez acum, nu mă mai gândesc la trecut”.
Deaconescu ştie că va avea mult de furcă cu atacanţii mureşenilor. “Toţi sunt jucători foarte buni, trebuie să fim atenţi şi la fazele fixe, pentru că sunt redutabili la jocul aerian. Dacă batem la Tg.Mureş, cred că ne putem gândi şi la locul 2, cât timp avem şanse, e normal să sperăm”.
Folosit în amicalele din această iarnă şi fundaş central, dar şi de bandă dreptă, Mihai spune că nu are preferinţe. “Joc acolo unde îmi cere antrenorul, nu contează pe ce post, important este să câştige echipa”.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...