Sport

Handbal feminin, Liga Campionilor

Vestergaard: Putem câştiga la Budapesta

Tehnicianul Oltchimului, Jakob Vestergaard spune că echipa sa este pregătită pentru jocul crucial de sâmbătă, de la Budapesta, cu FTC, decisiv pentru calificarea în semifinalele Ligii Campionilor. „Va fi un meci vital, de totul sau nimic, jucătoarele sunt pregătite, cu excepţia Iuliei Curea, care este accidentată la umăr. Jucătoarele care şi-au depus memorii sunt şi ele în lot, mă bazez pe ele, în caz contrar cred că aş fi fost informat de conducerea clubului. Nu sunt eu cel care dă banii, eu îmi fac meseria de antrenor, dar sunt convins că dacă vom câştiga la Budapesta, jucătoarele îşi vor primi banii” spune Vestergaard.
Danezul crede că Oltchimul poate câştiga sâmbătă, deşi aseară nici Gyor nu a izbutit decât o remiză la Budapesta, 34-34 în derbyul campionatului maghiar. „Putem bate la Budapesta, deşi am pierdut până acum de două ori cu FTC. Dacă nu câştigăm, vom fi eliminaţi din Liga Campionilor, sunt sigur că Zvezda nu are şanse la Ljubljana. Nu ne temem de atmosferă, avem jucătoare cu mare experienţă. Ne-am gândit la cum să o blocăm mai bine pe Tomori, dar şi Zamoranskz este la fel de periculoasă. Nu m-am gândit la plecarea mea în cazul în care nu câştigăm la Budapesta, sunt focusat doar pe acest joc”.
Echipa lui Vestergaard o întâlneşte pe Ferencvaros, în deplasare, sâmbătă, de la ora României 17:00, meciul fiind televizat în direct la Digi Sport 1.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...