Sport

Fotbal, Liga I, CS Turnu Severin

Florin Costea: E bun egalul cu Astra

CS Turnu Severin a terminat la egalitate luni, 0-0, meciul de pe teren propriu cu Astra Giurgiu, din epilogul etapei a XXI-a a Ligii 1.
Atacantul Florin Costea speră ca jocul echipei severinene să crească. "Este bun şi un punct cu Astra, ne doream mai mult, dar ne mulţumim şi cu un egal. Sperăm ca de la etapă la etapă să jucăm din ce în ce mai bine. Mergem la Cluj să câştigăm, nu ne permitem să pierdem. Este important că n-am pierdut în primele două etape. Am avut câteva ocazii în prima repriză, îmi pare rău că nu am reuşit să marchez” a spus Costea.

După remizele din primele două etape, Gane continuă să spere în salvare: "Încă nu e totul pierdut"

Ionel "Jerry" Gane, antrenorul penultimei clasate, crede în continuare în şansele Severinului. Elevii săi au recuperat doar un punct faţă de locul care asigură menţinerea în Liga I, dar egalul cu Astra, echipă cu pretenţii de Europa League, a reaprins speranţele oltenilor de la Dunăre.
Antrenorul Jerry Gane spune că speră încă la salvarea de la retrogradare. "Încă un punct important pentru noi. E important pentru că l-am obţinut împotriva ocupantei locului secund, un punct binevenit şi meritat. Le-am cerut băieţilor să închidă foarte bine jocul şi să încercăm pe contraatac să punem probleme. Am avut câteva ocazii, nu foarte multe, dar sunt mulţumit că echipa mea a stat bine în teren pe faza defensivă, nu a lăsat spaţii şi, astfel, Astra nu şi-a putut crea ocazii. Cred în continuare în salvarea de la retrogradare, încă nu e totul pierdut", a spus Jerry Gane.
CS Turnu Severin rămâne pe locul 17, la şase puncte de Ceahlăul, prima echipă situată peste linia retrogradării

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...