Sport

Fotbal, Liga a 2-a - CSM Râmnicu Vâlcea

Potopea şi Lungu, spre Zăvoi

Deşi termenul pentru transferuri s-a încheiat, CSM caută să mai transfere încă doi jucători liberi de contract, pe fundaşul central Potopea şi apărătorul lateral Lungu

CSM Rm. Vâlcea a câştigat sâmbătă cu 2-0 la Domneşti, în amicalul cu CS Buftea. Golurile vâlcenilor au fost reuşite de către Nkongue şi Vătăjelu. Din echipa vâlceană au lipsit Daouda, care este accidentat, dar şi Plecanciuc, învoit pentru susţinerea unor examene la facultate. Tehnicianul Alex Pelici a testat şi doi jucători noi, ambii fundaşi centrali, pe Muşuroia şi Potopea. Pelici l-a ales pe Potopea, care în tur a jucat la Alba Iulia, însă acesta va mai fi testat şi la antrenamentele din această săptămână. În Zăvoi mai este aşteptat şi un fundaş lateral, Lungu, care a evoluat în trecut la Voinţa Sibiu.

Antrenorul Alex Pelici crede că echipa mai are de lucrat la fazele fixe. „E bun rezultatul pentru moralul băieţilor, nu am primit gol, e îmbucurător, deşi o mare parte din joc am fost dominaţi. Adversarii au avut ocazii din faze fixe, acolo trebuie să mai lucrăm, pierdem uşor oamenii din marcaj, dar din acţiune nu au avut ocazii”, a spus Pelici. Sâmbăta viitoare, CSM va mai juca un amical în Zăvoi cu FC Olt Slatina, cele două echipe stând în prima etapă a returului.
CSM: Pascal-Tomozei, Eremia, Apostol, Vătăjelu- Pârvu, Neagoe-Vasile, Nicolae, Surugiu-Nkongue. Au mai jucat Dozescu, Săraru, Traore, Nicolae, Szabo, Stoica, Cruceru, Traore, Dumitrache, Florea, Potopea.

Gogoşoiu pierde recursul

După ce iniţial Dan Gogoşoiu câştigase memoriul la FRF, prin care clubul era obligat să îi plătească restanţele până la 1 februarie, şefii CSM-ului au depus recurs. Pentru că Gogoşoiu a neglijat câteva chichiţe juridice, CSM va câştiga probabil recursul şi astfel atacantul va rămâne fără niciun ban pe ultimele opt luni. În plus, deoarece nu şi-a găsit încă echipă, vârful s-ar putea întoarce zilele viitoare la Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...