Sport

Fotbal, Liga a 2-a - Damila Măciuca

Damila începe returul la Tg. Mureş

Damila debutează în retur sâmbătă, la Tg. Mureş, contra echipei locale FCM, învingătoarea urmând să rămână în plasa primelor două clasate, Corona şi Poli.

Înaintea jocului, oficialii Damilei au prezentat lotul de 24 de jucători cu care se abordează returul, dar şi noul staff tehnic, condus de Claudiu Niculescu.

Ambele echipe par să îşi fi întărit considerabil lotul în această iarnă, sperând încă la locurile promovabile, însă nu au impresionat în amicale.
În ultimul test înaintea startului returului, Damila s-a impus sâmbătă, la Drăgăşani, 2-0 cu echipa de Liga a III-a, FC Caracal. Pentru trupa pregătită de Claudiu Niculescu au marcat Lircă (min. 30-penalty) şi Iordache (min. 80). Înaintea jocului, oficialii Damilei au prezentat lotul de 24 de jucători cu care se abordează returul, dar şi noul staff tehnic, condus de Claudiu Niculescu. Noul tehnician al vâlcenilor va ataca returul într-un sistem 4-2-3-1, dar în jocul contra Caracalului a făcut ceva improvizaţii, pentru că în tribună erau câţiva trimişi ai mureşenilor.
„Echipa s-a mişcat bine, mai ales că venim după o perioadă de şapte săptămâni de pregătire. Avem zece jucători noi şi e nevoie de timp pentru a ne omogeniza. De luni intrăm în linie dreaptă şi trebuie să ne pregătim pentru meciurile oficiale care urmează. Deşi ne aşteaptă un joc foarte greu la Tg. Mureş, sunt încrezător că putem să obţinem un rezultat pozitiv”, a declarat antrenorul echipei FC Damila, Claudiu Niculescu.
Echipă probabilă Damila Măciuca: Matache- Samson (Cucui), Deaconescu, I. Stoica, E. Stoica- Mensassel, Bărbulescu- Ad. Popa, Lircă, B. Geantă-Codin (Negruţ).

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...