Sport

Handbal feminin, Oltchim

Berbecaru: Oltchim începe să îşi arate valoarea

Preşedintele CS Oltchim, Petre Berbecaru, s-a declarat încântat de victoria obţinută de vâlcence în deplasarea de la Zvezda. El spune că succesul cu 26 la 23 a arătat nu doar valoarea jucătoarelor lui Jakob Vestergaard, ci şi caracterul lor.

"Meciul de astăzi s-a jucat sub cea mai mare presiune din acest sezon. A fost un meci în deplasare, am câştigat şi am reuşit să facem şi o premieră: prima victorie în Rusia. Am mai avut un egal, dar aceasta e şi mai preţioasă, e într-o fază superioară de Liga Campionilor. Fetele au arătat astăzi nu doar ce valoare reală au, ci şi caracter. Rezultatul arată că Oltchim a început să joace la valoarea sa, iar de acum încolo, dacă nu apar probleme de sănătate, cred că echipa se va duce spre obiectiv”, pariază şeful clubului vâlcean.

Berbecaru spune că în zilele viitoare va negocia cu cele patru jucătoare care şi-au depus memorii. ”Cu certitudine a contat şi faptul că am reuşit să rezolvăm o parte din problemele financiare, au jucat şi ele mai liniştite şi au văzut că ne pasă cu adevărat. Nu am avut timp să discutăm şi să mediem problemele cu cele patru jucătoare care au depus memorii, dar o vom face la revenirea echipei. Sunt şi ele, ca toată echipa, conştiente că suntem aproape de performanţă, iar noi vom face eforturi în continuare să le asigurăm tot ce trebuie pentru a ne îndeplini obiectivul", a declarat Petre Berbecaru.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...