Sport

Fotbal, Liga a II-a, Damila-Caracal 2-0

Damila câştigă amicalul de prezentare a lotului

În ultimul test susţinut înaintea startului returului, Damila s-a impus azi, la Drăgăşani, 2-0 cu echipa de Liga a III-a, FC Caracal. Pentru trupa pregătită de Claudiu Niculescu au marcat Lircă (min.30-penalty) şi Iordache (min.80).
Înaintea jocului, oficialii Damilei au prezentat lotul de 24 de jucători cu care se abordează returul, dar şi noul staff tehnic, condus de Claudiu Niculescu. Intersant este faptul că la Caracal a evoluat fratele antrenorului de la Damila, Cristi Niculescu, care a avut o ocazie bună de a marca. Săptămâna viitoare, alb-verzii încep returul cu un joc de foc, la Tg .Mureş, contra echipei locale, care pare puternic întărită după achiziţiile din această iarnă.
“Echipa s-a mişcat bine, mai ales că venim după o perioadă de şapte săptămâni de pregătire. Sunt mulţumit de rezultat. Avem zece jucători noi şi e nevoie de timp pentru a ne omogeniza. De luni intrăm în linie dreaptă şi trebuie să ne pregătim pentru meciurile oficiale care urmează. Deşi ne aşteaptă un joc foarte greu la Tg. Mureş, sunt încrezător ca putem să obţinem un rezultat pozitiv”, a declarat antrenorul echipei FC Damila, Claudiu Niculescu.

Damila Măciuca: Matache- Deaconescu, I. Stoica, Cucui, E. Stoica, Mensassel, Bărbulescu- Ad. Popa, Lircă, B. Geantă-Negruţ. Au mai jucat Iordache, Samson, Melcea, Codin, Smedescu, Pârvulescu, O. Popescu, Iancu, D. Geantă.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...