Sport

Fotbal, Liga a II-a

CSM câştigă la Buftea

Într-un joc amical disputat azi la Domneşti, unde s-a inaugurat o bază sportivă nouă, CSM Rm. Vâlcea s-a impus cu 2-0 în faţa echipei CS Buftea, care activează în Seria I a Ligii a II-a. De remarcat că ambele echipe au ca obiectiv salvarea de la retrogradare, fiind situate în subsolul clasamentului.
Golurile vâlcenilor au fost reuşite în prima repriză de către Nkongue şi Vătăjelu. Au lipsit Daouda, care este accidentat, dar şi Plecanciuc, învoit pentru susţinerea unor examene la facultate.
”E bun rezultatul pentru moralul băieţilor, nu am primit gol al doilea joc consecutiv, e îmbucurător, deşi o mare parte din joc am fost dominaţi. Adversarii au avut ocazii din faze fixe, acolo trebuie să mai lucrăm, pierdem uşor oamenii din marcaj, dar din acţiune nu au avut ocazii. Efortul a fost foarte bun, îi felicit pe toţi elevii mei”, a spus antrenorul Alex Pelici. Tehnicianul a testat şi doi jucători noi, ambii fundaşi centrali, pe Muşuroia şi Potopea, dintre care va păstra unul.
Sâmbăta viitoare, CSM va mai juca un amical cu FC Olt Slatina, cele două echipe stând în prima etapă a returului.
CSM: Pascal-Tomozei, Eremia, Apostol, Vătăjelu- Pârvu, Neagoe-Vasile, Nicolae, Surugiu-Nkongue. Au mai jucat Dozescu, Săraru, Traore, Nicolae, Szabo, Stoica, Cruceru, Traore, Dumitrache, Florea, Potopea, Muşuroia.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...