Sport

Handbal feminin, Oltchim

Andrei Luca: S-au plătit salariile pe decembrie

Campioana României, Oltchim a luat o gură de oxigen înaintea disputei de mâine, din Rusia, după ce conducerea clubului a găsit azi banii necesari pentru achitarea salariilor pe luna decembrie. Cum se se ştie, Oltchim ajunsese la aproape trei salarii restante către jucătoare, iar patru chimiste au depus memorii la Federaţia Română de Handbal. Conform deciziilor luate de comisiile FRH, Barbosa şi Navarro ar urma să devină libere de contract pe 4 martie, Stanca două zile mai târziu, iar Pineau pe 12 martie.
Oficialii vâlceni încearcă să încheie înţelegeri cu handbalistele care şi-au cerut prin intermediul FRH drepturile financiare la zi, astfel încât să renunţe la memorii.

"Cu ajutorul mai multor sponsori, a preşedintelui FRH, Cristian Gaţu, şi a Primăriei din Vâlcea, cărora le mulţumim şi pe această cale, am reuşit să stângem banii, să putem plăti toate salariile restante pe luna decembrie. Facem eforturi ca în următoarele zile să achităm şi salariile pe ianuarie", a declarat Nicolae Luca, vicepreşedintele Oltchim.
Altfel, campioana României ajunge în această după-amiază în Rusia, unde mâine, de la ora 15:00 (în direct la DigiSport), va susţine un meci extrem de important în Liga Campionilor, cu Zvezda Zvenigorod. Pentru a rămâne cu şanse de calificare în semifinale, Oltchim este obligată să câştige partida.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...