Sport

Handbal feminin

Mariana Târcă: Nu voi mai antrena niciodată Vâlcea


Tehnicianul formaţiei Corona Braşov, Mariana Târcă, fosta mare jucătoare a Oltchimului a declarat la finalul meciului pierdut la Vâlce că aştepta mai mult de la elevele sale. "Ştiam că nu putem să câştigăm contra Oltchimului, au totuşi o echipă foarte valoroasă care se pregăteşte pentru Liga Campionilor nu pentru întrecerea internă. Mă aşteptam, însă, la mai mult de la elevele mele, în special în duelurile unu la unu. Au fost lipsite de încredere, de un pic de dorinţă de a face un meci bun. Nu pot să îmi dau seama cât de pregătită este echipa vâlceană pentru deplasarea de la Zvenigorod, rusoaicele pot face surprize chiar dacă nu sunt într-o pasă bună. Cred că Oltchim se poate impune în Rusia".
Târcă crede că sunt şanse minime ca formaţia vâlceană să reuşească să reuşească să îşi ţină în lot vedetele. "Din păcate. noi ştim cum este viaţa reală, zi de zi avem aceste probleme financiare. Încercăm să le facem faţă, să facem performanţă cu bani puţini. Îmi pare rău că Oltchim a ajuns în această situaţie dar să nu uităm ce se întâmplă în toată lumea, din punct de vedere financiar. Îmi doresc ca Oltchim să se salveze, dar cred că va fi foarte, foarte, greu".
Târcă exclude o eventuală revenire pe banca Oltchimului, echipă pe care a mai antrenat-o timp de două sezoane. "Nu se pune problema să mai antrenez vreodată la Vâlcea. Nici vorbă. Am o fetiţă care este pe primul plan, pentru ea mi-am sacrificat efectiv cariera de antrenor şi pentru ea am muncit şi ca jucătoare".

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...