Sport

Fotbal, Liga a II-a

Daouda, o lună pe tuşă

Accidentat la genunchi în amicalul cu Sportul, Thiandoum Daouda a fost diagnosticat cu întindere de ligamente colaterale la genunchi şi va rata startul returului. ”Are probleme la genunchi, am înţeles că va lipsi cel puţin o lună. După cele două amicale cu Perişani şi Buftea, vom vedea dacă mai este nevoie de transferuri, poate ne va mai trebui un mijlocaş central sau un fundaş central” a spus antrenorul Alex Pelici.
Tehnicianul spune că obiectivul este salvarea de la retrogradare. ”Nu ne gândim la obiective măreţe, ne gândim la acest moment, situaţia din clasament nu e liniştitoare, suntem foarte aproape de zona retrogradării. Trebuie să rezolvăm problemele pe termen scurt, în principiu obiectivul va fi menţinerea în liga a doua. Am comunicat şi cu jucătorii, sunt datorii faţă de ei, patronul a spus că va veni la Vâlcea şi vom discuta cu toţii” a mai afirmat Pelici.
Astăzi, CSM va disputa un amical pe sinteticul din Zăvoi(ora 16.00) contra echipei de Liga a IV-a Posada Perişani, iar sâmbătă va juca la Buftea cu echipa locală, care activează în Seria I a Ligii a II. Va lipsi noul venit, mijlocaşul drepta Cruceru, care a fost învoit până azi de patronul Rufă.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...