Sport

Handbal feminin, Liga Naţională

Oltchim spulberă Corona

Danezii Vestergaard şi Klit sunt gripaţi şi nu au venit la meci

Într-un meci în devans din etapa a XVI-a a Ligii Naţionale, Oltchim a învins, marţi seara, pe teren propriu, formaţia Corona Braşov, cu scorul de 34-18 (18-10). Antrenorii Jakob Vestergaard şi Mette Klit nu au fost prezenţi la joc, ambii fiind gripaţi, pe bancă fiind Steluţa Luca (FOTO), aflată la primul ei joc în calitate de ”principal”. Echipa Marianei Târcă a făcut însă un joc modest, sub aşteptări, departe de ambiţia cunoscută a tehnicianei. Pentru Oltchim au marcat Farcău 8 , Nechita 5, Manea 5, Bulatovic 4, Barbosa 4, Brădeanu 3, Stanca 3, Meiroşu 1, Safta 1. În clasament, roş-albastrele au punctaj maxim şi sunt lidere detaşate.
A fost ultimul joc înaintea partidei de sâmbătă, din Rusia, cu Zvezda, în grupa a II-a principală a Ligii Campionilor. Pentru formaţia antrenată de Jakob Vestergaard victoria în Rusia este vitală în drumul spre semifinale, Oltchim având doar două puncte în grupa a 2-a, după trei etape.
Oficialii Coronei Braşov au depus o contestaţie împotriva portarului venit recent de la Centrul Naţional de Excelenţă. "Au contestat transferul Lăcrămioarei Stan la Oltchim, am văzut contestaţia depusă de braşoveni. Nu au cum să câştige la masa verde din moment ce Lăcrămioara Stan a mai evoluat două jocuri, la Roman şi la CSM Bucureşti", a declarat la final antrenorul secund al campioanei României, Steluţa Luca.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...