Administraţie

Primăria Craiova vrea concurs de idei pe proiecte multiple

Primarul Vasilescu cere sprijinul locuitorilor din municipiu pe proiectele viitoare ale edililor

Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, doreşte ca, începând din această vară, în Craiova să se organizeze un concurs de idei la nivelul municipiului. „Aş dori ca din această vară să organizăm şi concursuri de idei. Cum ar trebui să arate piaţetele din Craiova, noile clădiri, cum ar trebui să fie reabilitate şi anvelopate vechile clădiri şi zic eu că vom reuşi, prin oferirea unor premii consistente, să avem cele mai bune proiecte”, a declarat primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu.

Statuia lui Constantin Brâncuşi în Piaţa Gării

În ultima perioadă, Primăria Craiova a încercat recuperarea mai multor statui care se pierduseră, multe din ele revenind în patrimoniul municipalităţii. „Am început deja să recuperăm mai multe statui, care sunt foarte vechi, pe care urmează să le punem în pieţele din Craiova. Din această vară, Parcul Nicolae Romanescu şi mai multe pieţe din Craiova se vor îmbogăţi cu statui. Trebuie să profităm de faptul că suntem sub semnul lui Brâncuşi şi de aceea, în perioada următoare, vom ridica o statuie a lui Constantin Brâncuşi în gară. Statuia va fi ridicată exact pe locul unde el a lucrat”, a mai declarat primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu.

Competiţie pentru fotografii amatori din Bănie

Primăria Municipiului Craiova lansează o provocare pentru pasionaţii artei fotografice. Timp de două săptămâni, fotografii profesionişti şi persoanele pasionate de arta fotografică pot trimite imagini reprezentative din Craiova, în vederea realizării unui album de prezentare a oraşului.Astfel, în perioada 22 februarie 2013 - 08 martie 2013, cei interesaţi sunt invitaţi să trimită fotografii cu instituţii, peisaje, obiective reprezentative care să definească oraşul Craiova, pe adresa de email: concursfoto@primariacraiova.ro.Va urma o selecţie a celor mai bune fotografii care vor fi cuprinse în albumul de prezentare a Craiovei. Fiecare fotografie selectată în vederea publicării va fi premiată.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

25.02.2013 - 21:00pirvan laura:gata, mai dadusi o limba in ceasca!

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...