Sport

Pandurii, pas mare spre cupele europene

Pandurii s-au impus sâmbătă la Piatra Neamţ, 1-0 cu Ceahlăul, rezultat care îi aduce pe gorjeni tot mai aproape de Europa

Matulevicius a marcat unicul gol al partidei în minutul 28, lituanianul profitând de ieşirea hazardată a portarului Miron.

Moldovenii au încercat să revină pe tabelă în repriza secundă, dar s-au lovit de fiecare dată de paradele lui Mingote. Vieira a luftat în propriul careu (61), dar a fost salvat de Mingote, care l-a blocat pe Constantinescu. Astfel, antrenorul Cristi Pustai a debutat cu dreptul pe banca gorjenilor, care au şanse tot mai mari să prindă un loc de cupă europeană. „Mi-am pus probleme în privinţa terenului, pentru că nu ne permitea să avem posesia. Îmi pare bine că s-au adaptat la această situaţie. E bine că ne-am creat ocazii şi am arătat că rămânem o echipă periculoasă pe contre. E bine că am câştigat 3 puncte, chiar dacă abia am venit din Antalya. Am venit la Pandurii, pentru că aveam nevoie de o nouă provocare. Visul unui antrenor e să joace în Europa. Sunt mai multe echipe care ţintesc o poziţie bună la final, dar sunt convins că la toamnă Pandurii vor juca în Europa.. A fost frumos la Mediaş, am trăit clipe de neuitat, dar acum sunt la Pandurii şi îmi doresc să retrăiesc momentele din Europa League” a afirmat după joc antrenorul gorjenilor, Cristi Pustai.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...