Sport

Fotbal, Liga a II-a, Damila

Nasser Menassel: Am venit pentru Claudiu Niculescu

Protagonistul celui mai interesant transfer al Damilei în această iarnă, francezul Nasser Menassel(29 ani) este aşteptat să aducă un plus important în linia mediană a alb-verzilor.
După cinci ani petrecuţi în ţara noastră, timp în care a jucat în primul eşalon pentru Curtea de Argeş, Pandurii, U Cluj sau Braşov, francezul vorbeşte fluent româna. ”Nu este un pas înapoi pentru mine să joc în Liga a II-a, Damila este un club foarte ambiţios, cu oameni deosebiţi, îşi propune promovarea, dacă nu va fi vara asta, atunci pentru sezonul următor. Am venit aici în special pentru Claudiu Niculescu, cu care am fost coleg la U Cluj, m-am înţeles foarte bine cu el. El m-a dorit aici şi m-a contactat, am fost de acord să vin alături de el. Îi mai ştiu pe Matache şi Cucui tot de la Cluj, dar am văzut că aici sunt mulţi jucători tineri şi foarte buni. Sper să ajut echipa să reuşească să-şi îndeplinească obiectivul propus” spune Menassel.
În toamnă, francezul s-a despărţit amiabil de Braşov. ”După plecarea antrenorului Ionuţ Badea, am simţit că nu mai sunt dorit. Mergeam la antrenamente fără nicio tragere de inimă, aşa că a fost mai bine pentru mine să plec”.
Cu Menassel şi Bărbulescu, Damila va avea o linie mediană centrală cu multă experienţă. ”Nu ştiu dacă suntem cel mai bun cuplu de mijlocaşi centrali din Liga a II-a, nu prea cunosc echipele. Eu sper ca toţi jucătorii Damilei să fie cei mai buni pe fiecare post şi să avem rezultate pozitive. Am vorbit şi cu senatorul Dan Niţu, mi-a lăsat o impresie deosebită” a mai spus Menassel.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...